Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

13

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επιστρέφουν λόγω εορτών πινακίδες και διπλώματα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστρέφουν λόγω εορτών πινακίδες και διπλώματα

Από σήμερα επιστρέφουν οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους, κατά την διάρκεια της περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν μειώσεις στη συχνότητα των δρομολογίων των αστικών συγκοινωνιών την Παραμονή, ανήμερα και τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων. Για τις ώρες […]

Από σήμερα επιστρέφουν οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους, κατά την διάρκεια της περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν μειώσεις στη συχνότητα των δρομολογίων των αστικών συγκοινωνιών την Παραμονή, ανήμερα και τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων.

Για τις ώρες λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, υπενθυμίζεται ότι σήμερα τα μαγαζιά θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 9 το βράδυ, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου θα λειτουργούν από τις 09:00 το πρωί ως τις 18:00 το απόγευμα και την Κυριακή, παραμονή Χριστουγέννων, από τις 11:00 το πρωί ως τις 18:00 το απόγευμα, ενώ θα παραμείνουν κλειστά στις 25 και 26 του μήνα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις