Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Οικιακή βοηθός δάγκωσε στα γεννητικά όργανα 94χρονο
ΚΟΣΜΟΣ

Οικιακή βοηθός δάγκωσε στα γεννητικά όργανα 94χρονο

Προβλήματα ψυχικής υγείας φέρεται να αντιμετωπίζει η 38χρονη οικιακή βοηθός που χθες συνελήφθη για την υπόθεση επίθεσης κατά ηλικιωμένου με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης. Η 38χρονη εξετάστηκε από ψυχίατρο ο οποίος απεφάνθη πως χρήζει θεραπείας και εξέτασης από ψυχιατρικό ίδρυμα και η Αστυνομία μετά από αυτή την διαδικασία θα καταχωρήσει την υπόθεση . Σύμφωνα με […]

Προβλήματα ψυχικής υγείας φέρεται να αντιμετωπίζει η 38χρονη οικιακή βοηθός που χθες συνελήφθη για την υπόθεση επίθεσης κατά ηλικιωμένου με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Η 38χρονη εξετάστηκε από ψυχίατρο ο οποίος απεφάνθη πως χρήζει θεραπείας και εξέτασης από ψυχιατρικό ίδρυμα και η Αστυνομία μετά από αυτή την διαδικασία θα καταχωρήσει την υπόθεση .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 94χρονος κατήγγειλε ότι την Τρίτη η αλλοδαπή οικιακή βοηθός του, του επιτέθηκε με αποτέλεσμα να του προκαλέσει πραγματική σωματική βλάβη, τραυματίζοντας τον σε διάφορα σημεία του σώματος του, μεταξύ άλλων και στα γεννητικά του όργανα όπου του προκάλεσε εκδορές με δαγκωματιά.

Ο ηλικιωμένος διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών πήρε εξιτήριο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις