Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Μπεσκένη- Συγκλόνισε ο Άδωνις
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Μπεσκένη- Συγκλόνισε ο Άδωνις

Το τελευταίο αντίο είπαν στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι. Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου βρέθηκε πλήθος κόσμου ανάμεσα στους οποίους ο Άδωνις Γεωργιάδης, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Σταμάτης Μαλέλης, η Σία Κοσιώνη. Παρόντες και σχεδόν όλοι οι δημοσιογράφοι του […]

Το τελευταίο αντίο είπαν στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι.

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου βρέθηκε πλήθος κόσμου ανάμεσα στους οποίους ο Άδωνις Γεωργιάδης, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Σταμάτης Μαλέλης, η Σία Κοσιώνη.

Παρόντες και σχεδόν όλοι οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, στον οποίο εργαζόταν τα τελευταία χρόνια ο Βασίλης Μπεσκένης.

Συγκλόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, όταν εκφώνησε τον επικήδειο. Όσο μπόρεσε, γιατί του ήταν αδύνατο να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Δεν θα αφήσω την οικογένειά σου μόνη της, καλό ταξίδι φίλε», κατάφερε να πει, πριν ξεσπάσει σε λυγμούς.

Οι δύο άντρες διατηρούσαν χρόνια φιλία και είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν Υπουργός Υγείας και ο Βασίλης Μπεσκένης διευθυντής του Γραφείου Τύπου.

Η οικογένεια, αντί στεφάνων, ζήτησε να κατατεθούν χρήματα για τις ανάγκες των μητέρων και των παιδιών, που για κοινωνικούς λόγους νοσηλεύονται στο νοσοκομεία «Έλενα Βενιζέλου» και «Αλεξάνδρα» (Τράπεζα Πειραιώς GR08 0172 1760 0051 7608 9171 619).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις