Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νεκρός βρέθηκε 27χρονος σταρ της ποπ- Το μήνυμα στην αδερφή του
ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός βρέθηκε 27χρονος σταρ της ποπ- Το μήνυμα στην αδερφή του

Σοκ έχει προκαλέσει στη Νότια Κορέα η είδηση του θανάτου του Kim Jonghyun, τραγουδιστή του δημοφιλούς ποπ συγκροτήματος SHINee. Ο 27χρονος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Δευτέρας. Ήταν 27 ετών. Γνωστός ευρέως απλά ως Jonghyun, ο τραγουδιστής εντοπίστηκε στην πολυτελή συνοικία Gangnam, στο οικοδομικό τετράγωνο Cheongdam μετά από αναφορά στην αστυνομία από τη μεγαλύτερη αδελφή […]

Σοκ έχει προκαλέσει στη Νότια Κορέα η είδηση του θανάτου του Kim Jonghyun, τραγουδιστή του δημοφιλούς ποπ συγκροτήματος SHINee.

Ο 27χρονος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Δευτέρας. Ήταν 27 ετών.

Γνωστός ευρέως απλά ως Jonghyun, ο τραγουδιστής εντοπίστηκε στην πολυτελή συνοικία Gangnam, στο οικοδομικό τετράγωνο Cheongdam μετά από αναφορά στην αστυνομία από τη μεγαλύτερη αδελφή του ότι ο τραγουδιστής συμπεριφερόταν παράξενα.

Ενώ μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ορισμένα ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο 27χρονος τραγουδιστής αυτοκτόνησε. Κάποια άλλα ανέφεραν ότι πέθανε από δηλητηρίαση από εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα από τη θέρμανση στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με αστυνομική ενημέρωση έστειλε ένα μήνυμα στην αδερφή του, το οποίο ακουγόταν σαν σημείωμα αυτοκτονίας. «Περνάω δύσκολα. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να φύγω και να πω ότι έκανα καλή δουλειά. Αυτή είναι η τελευταία μου λέξη» ανέφερε το μήνυμα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο κόσμος των διασημοτήτων στη Νότια Κορέα είναι πολύ πιεστικός.

Από τη μία πλευρά, οι καλλιτέχνες επιβλέπονται στενά από τις δισκογραφικές εταιρείες και τους μάνατζερ. Από την άλλη, κρατούνται σε παράλογα υψηλά πρότυπα συμπεριφοράς και γίνονται αντικείμενο επικριτικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το συγκρότημα SHINee, ένα πενταμελές boy band, δημιουργήθηκε το 2008 από την SM Entertainment.

Έγινε γνωστό τόσο για τις φωνητικές, όσο και για τις χορευτικές επιδόσεις των μελών του και ήταν εξαιρετικά δημοφιλές για την επιρροή που ασκούσε στη μουσική και στη μόδα.

Η πιο πρόσφατη συναυλία τους ήταν πριν από 8 ημέρες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις