Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

01

Οκτωβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κι άλλη δίωξη ασκήθηκε στον “τυφλό” της Δάφνης
ΕΛΛΑΔΑ

Κι άλλη δίωξη ασκήθηκε στον “τυφλό” της Δάφνης

Συμπληρωματική δίωξη για παιδική πορνογραφία ασκήθηκε στον 52χρονο που συνελήφθη και προφυλακίστηκε τον περασμένο Μάιο για την αρπαγή και τη σεξουαλική κακοποίηση της 22χρονης φοιτήτριας, στη Δάφνη. Στο υλικό από τις κάμερες και τον σκληρό δίσκο υπολογιστή που εντόπισε η αστυνομία στην ημιυπόγεια κατοικία του – κολαστήριο, φέρονται να εντοπίστηκαν φωτογραφίες και βίντεο με πρωταγωνιστές […]

Συμπληρωματική δίωξη για παιδική πορνογραφία ασκήθηκε στον 52χρονο που συνελήφθη και προφυλακίστηκε τον περασμένο Μάιο για την αρπαγή και τη σεξουαλική κακοποίηση της 22χρονης φοιτήτριας, στη Δάφνη.

Στο υλικό από τις κάμερες και τον σκληρό δίσκο υπολογιστή που εντόπισε η αστυνομία στην ημιυπόγεια κατοικία του – κολαστήριο, φέρονται να εντοπίστηκαν φωτογραφίες και βίντεο με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά.

Σε βάρος του προφυλακισμένου με τα σοβαρά προβλήματα όρασης ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη για παιδική πορνογραφία. Σήμερα εμφανίστηκε στην ανακρίτρια από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.

Αρχές Μαϊου αστυνομικοί είχαν εισβάλλει στο ημιυπόγειο διαμέρισμα της Δάφνης και είχαν βρει τη φοιτήτρια δεμένη, φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη. Οι γονείς της ήταν εκείνοι που ανησύχησαν για την εξαφάνιση της κόρης τους και είχαν στείλει την αστυνομία στο σπίτι όπου γνώριζαν ότι εργαζόταν, βοηθώντας άνδρα με αναπηρία.

Στην πρώτη απολογία του ο 52χρονος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και είχε κριθεί προφυλακιστέος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις