Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Νέο double-double ο «Giannis» – Nίκη για Κουφό, Παπαγιάννη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νέο double-double ο «Giannis» – Nίκη για Κουφό, Παπαγιάννη

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ακόμη μία σπουδαία εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας άσος, που πλέον αποτελεί σημείο αναφοράς στον «μαγικό κόσμο του ΝΒΑ», πέτυχε ακόμη ένα double-double και με 27 πόντους και 11 ριμπάουντς, οδήγησε τους Μπακς στην νίκη επί των Μάβερικς με 109-102. Ως εκ τούτου, η ομάδα […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ακόμη μία σπουδαία εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας άσος, που πλέον αποτελεί σημείο αναφοράς στον «μαγικό κόσμο του ΝΒΑ», πέτυχε ακόμη ένα double-double και με 27 πόντους και 11 ριμπάουντς, οδήγησε τους Μπακς στην νίκη επί των Μάβερικς με 109-102.

Ως εκ τούτου, η ομάδα του Μιλγουόκι πέρασε στην θέση της κεντρικής περιφέρειας με 14 νίκες και 10 ήττες.

Ο Αντετοκούνμπο έπαιξε 43 λεπτά και μοίρασε τρεις ασίστ, έκανε δύο κοψίματα και τέσσερα λάθη.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μίντλεντον με 31 πόντους, ενώ από την ομάδα του Ντάλας, ξεχώρισε ο Μάθιους με 29 πόντους.

Παράλληλα, οι Σακραμέντο Κινγκς επικράτησαν στην έδρα των Πέλικανς με 116-109 στην παράταση, βελτιώνοντας τη συγκομιδή τους.

Ο Κώστας Κουφός, έπαιξε 18 λεπτά, με απολογισμό τρεις πόντους και επτά ριμπάουντ, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης, σημείωσε έξι πόντους και πήρε τρία ριμπάουντ σε εννέα λεπτά συμμετοχής.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Ράντολφ με 35 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ από τους γηπεδούχους, ξεχώρισε ο Κάζινς με 38 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις