Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Πότε θα πάρουν τα χρήματα οι τυχεροί της πρώτης λοταρίας
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Πότε θα πάρουν τα χρήματα οι τυχεροί της πρώτης λοταρίας

Ολοκληρώθηκε χθες λίγο μετά τις 19.30 η πρώτη κλήρωση της φορολοταρίας. Οι φορολογούμενοι μπορούν να πληροφορηθούν αν είναι μεταξύ των 1.000 τυχερών ή των 1.000 επιλαχόντων εισερχόμενοι στην εφαρμογή “Μηνιαίες Κληρώσεις” της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi). Στην εφαρμογή οι φορολογούμενοι θα πρέπει να κάνουν την επιλογή “Εκτύπωση” όπου εκεί θα δουν αν κάποιος από […]

Ολοκληρώθηκε χθες λίγο μετά τις 19.30 η πρώτη κλήρωση της φορολοταρίας.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να πληροφορηθούν αν είναι μεταξύ των 1.000 τυχερών ή των 1.000 επιλαχόντων εισερχόμενοι στην εφαρμογή “Μηνιαίες Κληρώσεις” της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi).

Στην εφαρμογή οι φορολογούμενοι θα πρέπει να κάνουν την επιλογή “Εκτύπωση” όπου εκεί θα δουν αν κάποιος από τους λαχνούς τους είναι μεταξύ των τυχερών.

Επίσης, μπορούν να ανατρέξουν στο σχετικό κατάλογο των τυχερών λαχνών που ανήρτησε η ΑΑΔΕ στον διαδικτυακό της τόπο.

Πότε θα πάρουν τα λεφτά

Το επόμενο που περιμένουν πια οι χίλιοι τυχεροί, είναι να μπουν τα λεφτά στον λογαριασμό τους. Όχι όμως όποιον έχουν τυχόν δηλώσει ήδη στην εφορία (για επιστροφές φόρων ή σαν ακατάσχετο κλπ) αλλά όποιον θα δηλώσουν από τώρα και μετά.

Στην σελίδα τους στο Taxisnet και στην «προσωπική πληροφόρηση» θα πρέπει να δηλώσουν τον αριθμό ΙΒΑΝ του λογαριασμού τους.

Αν δεν το κάνουν μέσα σε 3 μήνες, θα χάσουν τα λεφτά τους.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων, τα κέρδη θα πληρωθούν στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας. Αλλά υπό έναν όρο που βάζουν στο υπουργείο Οικονομικών: τουλάχιστον οι 500 από τους πρώτους χίλιους νικητές να έχουν δηλώσει ως τότε τον αριθμό ΙΒΑΝ. Αν δεν μπορούν να εκτελεστούν πληρωμές για τουλάχιστον τους μισούς νικητές, η πληρωμή θα αναβληθεί ίσως και για την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Δείτε στο pdf που επισυνάπτεται τους 1.000 αριθμούς που κέρδισαν και τους 1.000 αναπληρωματικούς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις