Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

17

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Θρίλερ με απόπειρα αρπαγής ανηλίκου έξω από δημοτικό σχολείο
ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με απόπειρα αρπαγής ανηλίκου έξω από δημοτικό σχολείο

Ενα άκρως περίεργο περιστατικό που έχει προκαλέσει την ανησυχία Αρχών και γονιών συνέβη στην Κερατέα. Πρόκειται για μια υπόθεση αρπαγής ανήλικου κοριτσιού έξω από δημοτικό σχολείο της Κερατέας από δύο άνδρες που φορούσαν μαύρα ράσα και τη μάσκα των Anonymous, που κυκλοφορούν άλλωστε ευρέως, όπως αποκάλυψε το Star. Οι γονείς των μαθητών έχουν θορυβηθεί από το περιστατικό […]

Ενα άκρως περίεργο περιστατικό που έχει προκαλέσει την ανησυχία Αρχών και γονιών συνέβη στην Κερατέα.

Πρόκειται για μια υπόθεση αρπαγής ανήλικου κοριτσιού έξω από δημοτικό σχολείο της Κερατέας από δύο άνδρες που φορούσαν μαύρα ράσα και τη μάσκα των Anonymous, που κυκλοφορούν άλλωστε ευρέως, όπως αποκάλυψε το Star.

Οι γονείς των μαθητών έχουν θορυβηθεί από το περιστατικό με αποτέλεσμα να μην αφήνουν τα παιδιά τους να πηγαινοέρχονται μόνα τους στο σχολείο.

«Δυστυχώς δεν ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που πήγαν να αρπάξουν την 11χρονη μαθήτρια μέρα μεσημέρι. Η καταγγελία πάντως κρίνεται ως σοβαρή γιατί είναι ένα παιδάκι πολύ μετρημένο με ήπιο χαρακτήρα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα άλλα τέσσερα παιδιά γυμνασίου που ήρθαν τετ α τετ με τους δύο τύπους που φορούσαν μαύρα ράσα και τη μάσκα των Anonymous. Ο φόβος είναι έκδηλος στην περιοχή», σημείωσε ο δημοσιογράφος του STAR, Βάιος Σύρρος, που έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

«Ακόμη και γονείς αναλαμβάνουν τον ρόλο του να κάνουν περιπολίες μήπως εντοπίσουν αυτούς τους ανθρώπους που έχουν πανικοβάλει την περιοχή, ενώ οι καθηγητές συνιστούν ψυχραιμία. Η αστυνομία πάντως έχει κάνει ενέργειες για να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας»,σημείωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις