Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τα δύο μεγάλα λάθη που “καταστρέφουν” τα σεντόνια σας
PLUS

Τα δύο μεγάλα λάθη που “καταστρέφουν” τα σεντόνια σας

Υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος να πλυθούν τα σεντόνια  κι εσύ θα ακολουθήσεις τον πρώτο δρόμο φυσικά. Το λάθος πρόγραμμα Πρόπλυση και υψηλή θερμοκρασία για να καθαρίσουν καλά, να φύγουν οι λεκέδες να πουν αντίο; Επειδή κάτι τέτοιο δε συμβαίνει δε χρειάζεται να επιλέγεις αυτό το πρόγραμμα. Καταλληλότερο ένα πρόγραμμα για βαμβακερά ή ευαίσθητα υφάσματα που διαρκούν […]

Υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος να πλυθούν τα σεντόνια  κι εσύ θα ακολουθήσεις τον πρώτο δρόμο φυσικά.

Το λάθος πρόγραμμα

Πρόπλυση και υψηλή θερμοκρασία για να καθαρίσουν καλά, να φύγουν οι λεκέδες να πουν αντίο;

Επειδή κάτι τέτοιο δε συμβαίνει δε χρειάζεται να επιλέγεις αυτό το πρόγραμμα. Καταλληλότερο ένα πρόγραμμα για βαμβακερά ή ευαίσθητα υφάσματα που διαρκούν λιγότερο και δεν ”καταπονούν” τις ίνες του υφάσματος. Έτσι μειώνεται το τσαλάκωμα και θα έχεις λιγότερο σίδερο.

Το γεμάτο πλυντήριο

Α παλεύεις να κλείσεις την πόρτα του πλυντηρίου, βγάλε λίγα ρούχα από μέσα. Τα σεντόνια για να πλυθούν θέλουν να παίρνουν τον αέρα τους. Δεν υπάρχει καθάρισμα σε βάθος.

Και προφανώς θέλεις τα σεντόνια στα οποία ξαπλώνεις να είναι καθαρά στον μέγιστο βαθμό. Οπωσδήποτε λοιπόν να τα πλένεις μόνα τους, όχι μαζί με το λευκό σου πουκάμισο και τις κάλτσες του γυμναστηρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις