Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μάστιγα οι κλοπές ελιών: Προειδοποίηση στους παραγωγούς
ΕΛΛΑΔΑ

Μάστιγα οι κλοπές ελιών: Προειδοποίηση στους παραγωγούς

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί οι κλοπές στα ελαιοπερίβολα. Οι παραγωγοί πηγαίνουν να μαζέψουν τις ελιές και βρίσκουν τον καρπό μαζεμένο από τα δέντρα. Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να βγάζει ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί τους παραγωγούς. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, μετά τις συνεχιζόμενες […]

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί οι κλοπές στα ελαιοπερίβολα.

Οι παραγωγοί πηγαίνουν να μαζέψουν τις ελιές και βρίσκουν τον καρπό μαζεμένο από τα δέντρα. Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να βγάζει ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί τους παραγωγούς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, μετά τις συνεχιζόμενες κλοπές, καλεί τους ιδιοκτήτες ελαιοτριβείων και τους εμπόρους να προσέχουν από ποια άτομα παραλαμβάνουν τις ελιές.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

«Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας λαμβάνοντας υπόψη τις συνεχιζόμενες κλοπές ελαιοκάρπου από τα ελαιοπερίβολα, όπως καταγγέλλονται από ελαιοκαλλιεργητές της Φθιώτιδας, παρακαλεί τους ιδιοκτήτες ελαιοτριβείων και τους εμπόρους βρώσιμων ελιών, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την παραλαβή του ελαιοκάρπου από άγνωστα σε αυτούς άτομα. Σε περίπτωση που παρατηρήσουν κάτι περίεργο να απευθύνονται στην αστυνομική αρχή.

Επιπλέον πιστεύουμε ότι η αλληλοβοήθεια και η συνεργασία μεταξύ των αγροτών ίσως βοηθήσει στον περιορισμό του φαινομένου αυτού, ενός επιπλέον πλήγματος στα τόσα που μέχρι τώρα έχουν δεχτεί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις