Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τραγωδία στην Αττική Οδό: 16χρονος πήδηξε στο κενό από γέφυρα
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Αττική Οδό: 16χρονος πήδηξε στο κενό από γέφυρα

Του Πέτρου Καρσιώτη Θρήνος στην περιοχή του Γέρακα όταν αργά χθες τη νύχτα έγινε γνωστή η είδηση της τραγωδίας με πρωταγωνιστή ένα 16χρονο παιδί, μαθητή του Λυκείου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που προκαλούν σοκ, ο 16χρονος ρίχτηκε στο κενό  από γέφυρα της Αττικής Οδού στην περιοχή του Γέρακα (στο 33χλμ. της Αττικής Οδού). Ο οδηγός […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Θρήνος στην περιοχή του Γέρακα όταν αργά χθες τη νύχτα έγινε γνωστή η είδηση της τραγωδίας με πρωταγωνιστή ένα 16χρονο παιδί, μαθητή του Λυκείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που προκαλούν σοκ, ο 16χρονος ρίχτηκε στο κενό  από γέφυρα της Αττικής Οδού στην περιοχή του Γέρακα (στο 33χλμ. της Αττικής Οδού).

Ο οδηγός έκανε τα πάντα να σταματήσει το όχημα

Ο ανήλικος τραγικός αυτόχειρας βρέθηκε στο οδόστρωμα της Αττικής Οδού, μπροστά σε διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου συγκλονισμένος από αυτό που αυτό που έβλεπε μπροστά του, έκανε τα πάντα να σταματήσει, αλλά δεν το κατάφερε.

Το παρέσυρε λίγα μέτρα, αλλά ήταν ήδη αργά

Παρέσυρε κατά τις ίδιες πληροφορίες το παλληκαράκι λίγα μέτρα, το οποίο όμως είχε ήδη αφήσει με την πρόσκρουση στο οδόστρωμα την τελευταία του πνοή.

Είχε πέσει από ύψος έντεκα μέτρων

Είχε πέσει από ύψος έντεκα μέτρων. Στοιχεία που προέκυψαν ανέφεραν ότι χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν, έφθασε στη γέφυρα, ανέβηκε στο κιγκλίδωμα ύψους δύο μέτρων πάνω από αυτήν και έπεσε στο κενό.

Η είδηση παγώνει ολόκληρη την κοινωνία

Τα γιατί δεν ήταν δυνατόν να απαντηθούν τις αμέσως επόμενες ώρες από την πράξη που παγώνει ολόκληρη την κοινωνία και όχι μόνο τον Γέρακα όπου έμενε και πήγαινε στο σχολείο του ο ανήλικος μαθητής.

Οι συμμαθητές του μίλησαν για τον φίλο τους των τελευταίων ημερών

Κάποιοι από τους συμμαθητές του που έχουν υποστεί σοκ από την πράξη αυτοχειρίας του φίλου τους, έλεγαν ότι ο 16χρονος εμφανιζόταν τις τελευταίες ημέρες, στο σχολείο του και στις σχέσεις με τους συμμαθητές του,  ιδιαίτερα ευάλωτος συναισθηματικά, γράφοντας στιχάκια που μιλούσαν για θάνατο…

Μια καρδιά κι ένα όνομα ζωγράφισε πάνω στη γέφυρα πριν την τραγωδία

Μια πληροφορία που διέρρευσε δίνει ακόμη πιο δραματική διάσταση στο γιατί. Ανέφερε ότι  στο σημείο από το οποίο πραγματοποίησε το απονενοημένο διάβημα, φέρεται να είχε ζωγραφίσει πριν μία καρδιά με το όνομα της πρώην κοπέλας του…

Όλα τα ερευνά η αστυνομία που κάνει την προανάκριση

Όλα αυτά βέβαια διερευνώνται από την Αστυνομία που έχει αναλάβει την προανάκριση για το τραγικό συμβάν και πρέπει να απαντήσει στα μεγάλα γιατί ένα παιδί μόλις 16 χρόνων, έφθασε στο σημείο της πιο τραγικής για τον εαυτό του πρώτα πράξης…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις