Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Η ΑΕΚ στους ισχυρούς της κλήρωσης Challenge Cup
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ΑΕΚ στους ισχυρούς της κλήρωσης Challenge Cup

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Στην έδρα της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας χάντμπολ, στη Βιένη, θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι (12:00 ώρα Ελλάδας) η κλήρωση για τη φάση των «16» του Challenge Cup ανδρών, όπου μετέχει η ΑΕΚ. Η «Ενωση», έχει τοποθετηθεί στο γκρουπ των ισχυρών, κάτι που σημαίνει ότι αποφεύγει κάποιες δυνατές ομάδες, όπως η ρωσική […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Στην έδρα της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας χάντμπολ, στη Βιένη, θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι (12:00 ώρα Ελλάδας) η κλήρωση για τη φάση των «16» του Challenge Cup ανδρών, όπου μετέχει η ΑΕΚ.

Η «Ενωση», έχει τοποθετηθεί στο γκρουπ των ισχυρών, κάτι που σημαίνει ότι αποφεύγει κάποιες δυνατές ομάδες, όπως η ρωσική ΣΚΙΦ Κράσνονταρ, η νορβηγική Φίλινγκεν και η ρουμανική Ποταϊσα Τούρντα.

Πιθανοί αντίπαλοι του «Δικεφάλου» είναι η Βίζε από το Βέλγιο, η Ζρίνσκι Μόσταρ από τη Βοσνία, η Ραμάτ Χασρόν από το Ισραήλ, η Ντιφερντάνζ από το Λουξεμβούργο, η Ραμπότνικ από την ΠΓΔΜ, η Ποβάζκα Μπίστριτσα από τη Σλοβακία, η Ζαπορόζιε από την Ουκρανία και η Γκέζτεπε από την Τουρκία, η οποία στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τον ΠΑΟΚ.

Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 10-11 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις