Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Συνάντηση Γιώργου Βασιλειάδη – Στέφανου Τσιτσιπά
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνάντηση Γιώργου Βασιλειάδη – Στέφανου Τσιτσιπά

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα, Στέφανο Τσιτσιπά, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, με τον Τσιτσιπά να… αναλαμβάνει μέχρι και το ρόλο του δημοσιογράφου και να κάνει στον υφυπουργό ερωτήσεις σε διάφορα θέματα που αφορούν τον αθλητισμό. «Διανύουμε μία δύσκολη […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα, Στέφανο Τσιτσιπά, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, με τον Τσιτσιπά να… αναλαμβάνει μέχρι και το ρόλο του δημοσιογράφου και να κάνει στον υφυπουργό ερωτήσεις σε διάφορα θέματα που αφορούν τον αθλητισμό.

«Διανύουμε μία δύσκολη για όλους εποχή, όμως προσαρμοζόμαστε στη νέα πραγματικότητα και έχουμε ήδη αρχίσει να βρίσκουμε λύσεις. Υπάρχουν πολλά παιδιά με ταλέντο στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού και εμείς έχουμε στόχο να βρισκόμαστε κοντά τους και στο μέτρο των δυνατοτήτων μας να τους βοηθήσουμε να βρουν τον δρόμο τους» τόνισε μετά τη συνάντηση ο υφυπουργός αθλητισμού και πρόσθεσε:

«Ο ελληνικός λαός έχει περάσει δύσκολα και κάθε επιτυχία στον αθλητισμό πολλαπλασιάζεται στην καρδιά του Έλληνα πολίτη. Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα συνάντησα για δεύτερη φορά τον Στέφανο, έναν υπερταλαντούχο τενίστα που ήδη έχει ανταποκριθεί στις μεγάλες προσδοκίες που τον ακολουθούσαν από τα πρώτα του βήματα.

Περίμενα ότι θα ανέβαινε ψηλά και πιστεύω ότι στο μέλλον μάς επιφυλάσσει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Το ελληνικό τένις διακρίνεται και στους άνδρες και στις γυναίκες, με την εξαιρετική Μαρία Σάκκαρη, κάνοντάς μας περήφανους, ενώ έρχονται και άλλα παιδιά από πίσω, καθώς γίνεται εξαιρετική δουλειά από την ομοσπονδία, με την οποία υπάρχει στενή συνεργασία. Εμείς είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε το ταλέντο αυτών των παιδιών να μπορέσει να ανθίσει».

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε ότι ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά που συναντήθηκε με τον κ. Βασιλειάδη, ενώ τόνισε ότι «είναι σημαντικό να νιώθει ένας αθλητής ότι υπάρχουν άνθρωποι που εκτιμούν τους κόπους του και γι’ αυτό ευχαριστώ πολύ τον υφυπουργό που άκουσε με προσοχή όσα θέματα του έθεσα».

Η συνάντηση, διήρκεσε περίπου μία ώρα και οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για διάφορα θέματα που ταλανίζουν το ελληνικό τένις, καθώς και προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο προπονητής και πατέρας του παίκτη, Απόστολος Τσιτσιπάς, και ο αδερφός του, επίσης ταλαντούχος αθλητής, Πέτρος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις