Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

15

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εκτός καταστολής η δικηγόρος που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια
ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός καταστολής η δικηγόρος που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια

Οι γιατροί του νοσοκομείου Ευαγγελισμός θα προχωρήσουν σήμερα Τετάρτη σε διακοπή της καταστολής της Αναστασίας Τσουκαλά, στην οποία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή μετά την ολοκλήρωση του εξάωρου χειρουργείου. Οι γιατροί θα προσπαθήσουν την διακοπή της καταστολής και εάν ανταποκριθεί ομαλά τότε οι γιατροί θα προχωρήσουν και σε αποσωλήνωση. Σε κάθε περίπτωση οι γιατροί εκτιμούν […]

Οι γιατροί του νοσοκομείου Ευαγγελισμός θα προχωρήσουν σήμερα Τετάρτη σε διακοπή της καταστολής της Αναστασίας Τσουκαλά, στην οποία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή μετά την ολοκλήρωση του εξάωρου χειρουργείου.

Οι γιατροί θα προσπαθήσουν την διακοπή της καταστολής και εάν ανταποκριθεί ομαλά τότε οι γιατροί θα προχωρήσουν και σε αποσωλήνωση.

Σε κάθε περίπτωση οι γιατροί εκτιμούν ότι η πορεία της κατάστασης της υγείας της δικηγόρου είναι σταθερή και καθημερινά καλυτερεύει.

Η άτυχη δικηγόρος δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρους οι οποιοι έριξαν φωτοβολίδα στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευής κατά τα επεισόδια μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις