Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Οδηγός που πάρκαρε παράνομα, μαχαίρωσε αστυνομικό και επιχείρησε να «πατήσει» άλλους δυο
ΕΛΛΑΔΑ

Οδηγός που πάρκαρε παράνομα, μαχαίρωσε αστυνομικό και επιχείρησε να «πατήσει» άλλους δυο

Ένας οδηγός αυτοκινήτου διαπληκτίστηκε με δυο αστυνομικούς στη Γλυφάδα, και η κατάσταση γρήγορα βγήκε εκτός ελέγχου. Αφηνιασμένος ο οδηγός επιχείρησε να τους πατήσει, ενώ όταν ένας τρίτος αστυνομικός που δεν ήταν υπηρεσία μπήκε στη μέση, εκείνος τον μαχαίρωσε στην κοιλιά. Όλα άρχισαν όταν αστυνομικοί του τμήματος τροχαίας Ελληνικού έκοψαν κλήση σε ένα golf, το οποίο […]

Ένας οδηγός αυτοκινήτου διαπληκτίστηκε με δυο αστυνομικούς στη Γλυφάδα, και η κατάσταση γρήγορα βγήκε εκτός ελέγχου.

Αφηνιασμένος ο οδηγός επιχείρησε να τους πατήσει, ενώ όταν ένας τρίτος αστυνομικός που δεν ήταν υπηρεσία μπήκε στη μέση, εκείνος τον μαχαίρωσε στην κοιλιά.

Όλα άρχισαν όταν αστυνομικοί του τμήματος τροχαίας Ελληνικού έκοψαν κλήση σε ένα golf, το οποίο είχε σταθμεύσει παράνομα στην πλατεία Εσπερίδων.

Ο οδηγός του οχήματος που τους είδε, όρμησε και άρχισε να τους βρίζει. Κάποια στιγμή μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο του και επιχείρησε να πατήσει τους δυο αστυνομικούς.

Στη συνέχεια βγήκε από το όχημα του κλώτσησε το περιπολικό και έτρεξε μέσα σε ένα κατάστημα οπτικών. Τότε ένας τρίτος αστυνομικός εκτός υπηρεσίας τον κυνήγησε και όταν μπήκε και εκείνος στο κατάστημα, δέχτηκε μια μαχαιριά στην κοιλιακή χώρα.

Σε λίγη ώρα η περιοχή ζώστηκε από δυνάμεις της αστυνομίας και ο δράστης συνελήφθη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις