Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Βασιλειάδης: «Τα fake news δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βασιλειάδης: «Τα fake news δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Άμεση ήταν η αντίδραση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, στα δημοσιεύματα που ήθελαν τις χορηγίες των αθλητών να τις χειρίζονται οι ομοσπονδίες. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στο υπουργείο, μετά από προτροπή αρκετών ομοσπονδιών, συζητούν να συμπεριλάβουν άρθρο στο νέο αθλητικό νόμο, όπου οι ατομικές χορηγίες των αθλητών θα […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Άμεση ήταν η αντίδραση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, στα δημοσιεύματα που ήθελαν τις χορηγίες των αθλητών να τις χειρίζονται οι ομοσπονδίες.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στο υπουργείο, μετά από προτροπή αρκετών ομοσπονδιών, συζητούν να συμπεριλάβουν άρθρο στο νέο αθλητικό νόμο, όπου οι ατομικές χορηγίες των αθλητών θα μπαίνουν στο λογαριασμό των ομοσπονδιών κι όχι στων αθλητών και μάλιστα οι ομοσπονδίες θα διαχειρίζονται και τα χρήματα.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης με ανάρτησή του στο twitter σχολίασε το ρεπορτάζ: «Δεν έχω κρίνει ποτέ δημοσιογράφους αλλά τα fake news δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά… Πραγματικά λυπάμαι…», βάζοντας τέλος σ’ αυτό το ακραίο σενάριο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις