Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης με… αγοραπωλησία σκύλου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης με… αγοραπωλησία σκύλου

Του Πέτρου Καρσιώτη Από τα παράξενα του αστυνομικού δελτίου, η είδηση που ακολουθεί. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων, κλήθηκαν ξαφνικά να εξιχνιάσουν υπόθεση απάτης, που διαπράχθηκε, κατά την καταγγελία, με αφορμή την πώληση μέσω διαδικτύου ενός σκύλου! Το επίσης παράξενο είναι ότι όλα συνέβησαν μεταξύ δύο γυναικών, με την πρώτη να καταγγέλλει την απάτη σε βάρος […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Από τα παράξενα του αστυνομικού δελτίου, η είδηση που ακολουθεί.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων, κλήθηκαν ξαφνικά να εξιχνιάσουν υπόθεση απάτης, που διαπράχθηκε, κατά την καταγγελία, με αφορμή την πώληση μέσω διαδικτύου ενός σκύλου!

Το επίσης παράξενο είναι ότι όλα συνέβησαν μεταξύ δύο γυναικών, με την πρώτη να καταγγέλλει την απάτη σε βάρος της δεύτερης, η οποία αντιμετωπίζει κατηγορία για απάτη.

Θύμα σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας είναι μία 32χρονη και δράστις μία κοπέλα 21 ετών.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 21χρονης ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Η ίδια η Αστυνομία με ανακοίνωσή της αναλαμβάνει να εξηγήσει πως ξέσπασε ο… σκυλοκαυγάς, ανάμεσα στις δύο γυναίκες!

Η 32χρονη, κατά την ανακοίνωση,  εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει η δράστιδα, σχετικά με πώληση σκύλου και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της.

Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, η 21χρονη κατάφερε να εξαπατήσει την 32χρονη, πείθοντάς την να αποστείλει  με ταχυδρομική επιταγή, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, για την αγορά του παραπάνω σκύλου, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοροπωλησία.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, καθώς δεν υφίσταται θέμα αυτοφώρου,  θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση, καταλήγει η ανακοίνωση της αστυνομίας,  διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις