Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

20

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ακυρώνεται το debate Φώφης Γεννηματά- Νίκου Ανδρουλάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακυρώνεται το debate Φώφης Γεννηματά- Νίκου Ανδρουλάκη

Ακυρώνεται το ντιμπέιτ μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και του Νίκου Ανδρουλάκη, που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή, μετά από κήρυξη εθνικού πένθους μετά από τις φονικές πλημμύρες που άφησαν πίσω τους νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές στη δυτική Αττική. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Νίκου Αλιβιζάτου, η Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας, σε συνεννόηση με τους δύο υποψήφιους, […]

Ακυρώνεται το ντιμπέιτ μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και του Νίκου Ανδρουλάκη, που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή, μετά από κήρυξη εθνικού πένθους μετά από τις φονικές πλημμύρες που άφησαν πίσω τους νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές στη δυτική Αττική.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Νίκου Αλιβιζάτου, η Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας, σε συνεννόηση με τους δύο υποψήφιους, αποφάσισε να ματαιώσει την τηλεμαχία. Την ίδια ώρα, η επιτροπή συστήνει στους υποψήφιους να αναστείλουν την προεκλογική δραστηριότητά τους -συμπεριλαμβανομένων των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εμφανίσεών τους- την Πέμπτη και την Παρασκευή (16 και 17 Νοεμβρίου). Ηδη, η Φωφη Γεννηματά ακύρωσε τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εμφανίσεις της.

Η επιτροπή δεν έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής του δεύτερου γύρου των εκλογών, που διατυπώθηκε από τον κ. Ανδρουλάκη μετά από την κήρυξη εθνικού πένθους. Ετσι, ο δεύτερος γύρος θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, σύμφωνα με όσα έχουν αναγγελθεί.

«Αίτημα αναβολής που διατύπωσε, μετά την κήρυξη εθνικού πένθους,  ο υποψήφιος  κ. Ν. Ανδρουλάκης, δεν έγινε δεκτό, διότι στις 26 Νοεμβρίου και τις 3 Δεκεμβρίου διεξάγονται οι εκλογές των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας» εξηγεί η ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις