Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Νέα καλή εμφάνιση του Αντετοκούνμπο στη νίκη των Μπακς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νέα καλή εμφάνιση του Αντετοκούνμπο στη νίκη των Μπακς

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ποιος να το περίμενε, πως ο «Greek Freak» θα πετυχαίνει 21 πόντους στο NBA και θα το θεωρούμε απλά ως καλή εμφάνιση. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, “πιάνοντας” μία ακόμα μεστή απόδοση, οδήγησε τους Μπακς σε νίκη 99-95 επί των Πίστονς. Σημαντική στην διαμόρφωση του αποτελέσματος, η ενέργεια του «Giannis», 22 δευτερόλεπτα […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ποιος να το περίμενε, πως ο «Greek Freak» θα πετυχαίνει 21 πόντους στο NBA και θα το θεωρούμε απλά ως καλή εμφάνιση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, “πιάνοντας” μία ακόμα μεστή απόδοση, οδήγησε τους Μπακς σε νίκη 99-95 επί των Πίστονς.

Σημαντική στην διαμόρφωση του αποτελέσματος, η ενέργεια του «Giannis», 22 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα, όταν έκλεψε τη μπάλα από τον Μπράντλεϊ, εξασφαλίζοντας τη  νίκη.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ, σημείωσε 21 πόντους (8/15 δίποντα,  5/6 βολές), ενώ μάζεψε  6 ριμπάουντ, μοίρασε 1 ασίστ, έκανε  3 κλεψίματα, 4 κοψίματα και είχε 3 λάθη σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Πρώτος σκόρερ για τους Μπακς ήταν ο Μίντλετον με 27 πόντους, ενώ από την ομάδα του  Ντιτρόιτ, κορυφαίος  με 28 πόντους ήταν ο Μπράντλεϊ.

Double-double έκανε ο Ντρέιμοντ με 13 πόντους και 17 ριμπάουντ.

Μία από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία τους έζησαν οι Κινγκς, γνωρίζοντας  συντριβή στην Ατλάντα από τους Χοκς με 126-80.

Ο Κουφός σημείωσε 7 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ και έκανε 1 κλέψιμο σε 17 λεπτά συμμετοχής, ενώ  ο Παπαγιάννης  σε 11 λεπτά, πέτυχε 4 πόντους, πήρε 2 ριμπάουντ και έκανε 1 κλέψιμο.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές, ο Γερμανός Σρόντερ με 21 πόντους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις