Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

20

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πάλι σε αμόκ ο Πολάκης: Της αξίζει μόνο φτύσιμο και δημόσιο ξεφτίλισμα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάλι σε αμόκ ο Πολάκης: Της αξίζει μόνο φτύσιμο και δημόσιο ξεφτίλισμα

Με εκφράσεις που δεν αρμόζουν σε υπουργό κυβέρνησης τοποθετήθηκε για μία ακόμα φορά στα κοινωνικά δίκτυα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο του κ. Πολάκη βρέθηκε η Μιράντα Ξαφά εναντίον της οποίας στράφηκε με αφορμή δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών. «ΜΟΝΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ “ΑΡΙΣΤΗ” […]

Με εκφράσεις που δεν αρμόζουν σε υπουργό κυβέρνησης τοποθετήθηκε για μία ακόμα φορά στα κοινωνικά δίκτυα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο του κ. Πολάκη βρέθηκε η Μιράντα Ξαφά εναντίον της οποίας στράφηκε με αφορμή δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών.

«ΜΟΝΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ “ΑΡΙΣΤΗ” που για την τσέπη των αφεντικών της δυσφημεί και υπονομεύει ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ», έγραψε για την κυρία Ξαφά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ενώ την χαρακτήρισε και «νεοφιλελεύθερο κοράκι».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Νεοφιλελεύθερο κοράκι, συνεργάτης και συμβουλάτορας του Μητσοτακέικου παλαιόθεν, σε ρόλο σύγχρονου ΕΦΙΑΛΤΗ, σύγχρονου προδότη της χώρας με ένα στόχο: Να πέσει ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ για να ξανάρθει η αρπακτική ελίτ με τα λαμόγια της στην κυβέρνηση!!!!(Ψήφισε και στις εκλογές της συμπαράταξης η κυρία Ξαφά για να βοηθήσει του “μελλοντικούς συνεταίρους”) ΜΟΝΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ “ΑΡΙΣΤΗ” που για την τσέπη των αφεντικών της δυσφημεί και υπονομεύει ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ!!!!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις