Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

27

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Στην Lamda Development τα ρίχνει η κυβέρνηση για το Ελληνικό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Lamda Development τα ρίχνει η κυβέρνηση για το Ελληνικό

Στη Lamda Development τα ρίχνει η κυβέρνηση και μετά τις προειδοποιητικές βολές της εταιρείας για την επένδυση στο Ελληνικό. Η κυβέρνηση τονίζει πως αυτονόητη προϋπόθεση για την επένδυση είναι «η τήρηση από τον επενδυτή των δικών του δεσμεύσεων». Όπως αναφέρουν, μεταξύ άλλων, «ο επενδυτής γνωρίζει απολύτως, ότι βρισκόμαστε στο στάδιο έγκρισης του ΣΟΑ και της Στρατηγικής […]

Στη Lamda Development τα ρίχνει η κυβέρνηση και μετά τις προειδοποιητικές βολές της εταιρείας για την επένδυση στο Ελληνικό.

Η κυβέρνηση τονίζει πως αυτονόητη προϋπόθεση για την επένδυση είναι «η τήρηση από τον επενδυτή των δικών του δεσμεύσεων».

Όπως αναφέρουν, μεταξύ άλλων, «ο επενδυτής γνωρίζει απολύτως, ότι βρισκόμαστε στο στάδιο έγκρισης του ΣΟΑ και της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. Σε αυτό το στάδιο οι επιμέρους υπηρεσίες του κράτους εκφράζουν απόψεις και γνωμοδοτήσεις, οι οποίες θα συνεκτιμηθούν συνολικά στο προς έκδοση προεδρικό διάταγμα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον νόμο 4062/2012».

Αναλυτικά η δήλωση: 

«Η Ελληνική Κυβέρνηση διαβεβαιώνει, ότι θα τηρηθούν από την Ελληνική Πολιτεία όλες οι συμβατικές δεσμεύσεις της ως προς την επένδυση του Ελληνικού.

Αυτονόητη προϋπόθεση είναι η τήρηση από τον επενδυτή των δικών του δεσμεύσεων.

Ο επενδυτής γνωρίζει απολύτως, ότι βρισκόμαστε στο στάδιο έγκρισης του ΣΟΑ και της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Σε αυτό το στάδιο οι επιμέρους υπηρεσίες του κράτους εκφράζουν απόψεις και γνωμοδοτήσεις, οι οποίες θα συνεκτιμηθούν συνολικά στο προς έκδοση προεδρικό διάταγμα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον νόμο 4062/2012.

Κατά την διαδικασία αυτή απαιτείται η συνεργασία των μερών, ώστε να εξειδικευτούν οι επιμέρους παράμετροι και να οδηγηθούμε σε μία σύννομη χωροθέτηση, η οποία θα τύχει και της έγκρισης του ΣτΕ.

Καλούμε, λοιπόν, τον επενδυτή σε καλόπιστη συνεργασία, που όπως έχει αποδειχθεί είναι η μόνη μέθοδος για την επίλυση όλων των προβλημάτων».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις