Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ντάλιτς: «Το ματς δεν τελείωσε 4-1, αλλά 0-0»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντάλιτς: «Το ματς δεν τελείωσε 4-1, αλλά 0-0»

    – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Ζλάτκο Ντάλιτς, παρά τη μεγάλη νίκη της Κροατίας με 4-1 επί της Ελλάδας. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «Χρβάτσκα» επισήμανε ότι η ομάδα του θα παίξει την Κυριακή στο «Καραϊσκάκη» σαν να έχει τελειώσει το πρώτο ματς χωρίς γκολ. «Ήταν ένα […]

 

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Ζλάτκο Ντάλιτς, παρά τη μεγάλη νίκη της Κροατίας με 4-1 επί της Ελλάδας.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «Χρβάτσκα» επισήμανε ότι η ομάδα του θα παίξει την Κυριακή στο «Καραϊσκάκη» σαν να έχει τελειώσει το πρώτο ματς χωρίς γκολ.

«Ήταν ένα θαυμάσιο παιχνίδι κατά τη γνώμη μου. Παίξαμε σαν να είχαμε 12 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, χάρις στη συμπαράσταση των οπαδών μας. Σήμερα, όμως, έγινε το πρώτο μέρος και δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου ενόψει της ρεβάνς στην Αθήνα. Θα πάμε εκεί σαν να τελείωσε το ματς 0-0», τόνισε ο προπονητής της Κροατίας και πρόσθεσε:

«Οι παίκτες ματ είναι υψηλού επιπέδου και δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Αρκεί να τους μιλήσεις λίγο και να τους βάλεις στη σωστή θέση. Δεν πήραμε το ρίσκο με τον Μάντζουκιτς, αν και ο ίδιος ήθελε πολύ να παίξει. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε για να τον χάσουμε.

Αμυντικά είχαμε ένα – δύο προβλήματα, αλλά ευτυχώς ο Σούμπασιτς ήταν πολύ καλός ειδικά στα τελευταία λεπτά. Θα ήταν κρίμα να είχαμε δεχθεί ένα γκολ στο σημείο εκείνο. Ξεχνάμε αμέσως αυτό το ματς και σκεφτόμαστε αυτό της Αθήνας. Για εμένα όμως το παιχνίδι σήμερα δεν έληξε 4-1 αλλά 0-0.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις