Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εγκρίθηκε το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα- Τι λέει η συνήγορός του
ΕΛΛΑΔΑ

Εγκρίθηκε το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα- Τι λέει η συνήγορός του

Εγκρίθηκε το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση διήμερης άδειας με βάση τον μέχρι τώρα χρόνο εγκλεισμού του. Είναι προφανές ότι ουδεμία σχέση είχε η κυβέρνηση με το θέμα υπογραμμίζουν κυβερνητικές πηγές τονίζοντας ότι η απόφαση για τη χορήγηση άδειας υπήρξε ομόφωνη στο αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού και με τη σύμφωνη γνώμη του αντιεισαγγελέα […]

Εγκρίθηκε το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση διήμερης άδειας με βάση τον μέχρι τώρα χρόνο εγκλεισμού του.

Είναι προφανές ότι ουδεμία σχέση είχε η κυβέρνηση με το θέμα υπογραμμίζουν κυβερνητικές πηγές τονίζοντας ότι η απόφαση για τη χορήγηση άδειας υπήρξε ομόφωνη στο αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού και με τη σύμφωνη γνώμη του αντιεισαγγελέα Εφετών.

Η συνήγορός του Δ. Κουφοντίνα κ. Κούρτοβικ, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ και της εκπομπής «Πρώτη Είδηση», εκτιμά ότι το ηγετικό στέλεχος της 17Ν δεν θα κάνει σήμερα χρήση της άδειας, αλλά κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι το αίτημα εγκρίθηκε από το αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού όπου ο Δημήτρης Κουφοντίνας εκτίει ποινή έντεκα φορές σε ισόβια κάθειρξη, και έγινε με τη σύμφωνη γνώμη του, συμμετέχοντος σε συμβούλιο, αντιεισαγγελέα Εφετών.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις