Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

29

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο Ηλίας Παναγιώταρος σε εκδήλωση πρεσβείας του Πακιστάν (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ηλίας Παναγιώταρος σε εκδήλωση πρεσβείας του Πακιστάν (vid)

Σε εκδήλωση της Πρεσβείας του Πακιστάν παραβρέθηκε ο Ηλίας Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής. Πακιστανός διπλωμάτης απευθυνόμενος στον βουλευτή ανέφερε ότι η Χρυσή Αυγή με τον αγώνα που δίνει έχει καταφέρει να γίνει το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα στη Βουλή! Είπε δε ότι το κόμμα έχει άποψη «για διάφορα θέματα και για την πολιτική ζωή και για τα […]

Σε εκδήλωση της Πρεσβείας του Πακιστάν παραβρέθηκε ο Ηλίας Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής.

Πακιστανός διπλωμάτης απευθυνόμενος στον βουλευτή ανέφερε ότι η Χρυσή Αυγή με τον αγώνα που δίνει έχει καταφέρει να γίνει το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα στη Βουλή!

Είπε δε ότι το κόμμα έχει άποψη «για διάφορα θέματα και για την πολιτική ζωή και για τα θέματα μεταναστών».

O Ηλίας Παναγιώταρος, υποστήριξε ότι έχει συναντηθεί με τον Πρέσβη του Πακιστάν στην Ελλάδα και στο παρελθόν, «όπου έγιναν κάποιες διευκρινήσεις και λύθηκαν παρεξηγήσεις», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση του διπλωμάτη για το αν βλέπουν τη δυνατότητα συνεργασίας, ο κ. Παναγιώταρος απάντησε καταφατικά και πρόσθεσε ότι το κόμμα του προτίθεται να συνεργαστεί με οποιοδήποτε, αρκεί να μην βλάπτονται τα συμφέροντα της χώρας.

Τέλος, ο Πακιστανός διπλωμάτης τόνισε την αναγκαιότητα συνεργασίας μεταξύ των δύο, έτσι ώστε να μην δώσουν αφορμές «σε ορισμένους που θέλουν να βλάψουν τη Χρυσή Αυγή κατηγορώντας την για επιθέσεις»…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις