Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Διαζύγιο και για την Εύα Λάσκαρη, μετά από χρόνια γάμου (vid)
LIFESTYLE

Διαζύγιο και για την Εύα Λάσκαρη, μετά από χρόνια γάμου (vid)

Για τον χωρισμό με τον σύζυγό της μίλησε πρώτη φορά on camera το μοντέλο Εύα Λάσκαρη. Η Εύα Λάσκαρη η οποία παντρεύτηκε με τον Ντίνο Τσιώρη στη Μύκονο το 2012 και μετά από δύο χρόνια έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, τον Πάνο, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον άντρα της. Η ηθοποιός μίλησε στις […]

Για τον χωρισμό με τον σύζυγό της μίλησε πρώτη φορά on camera το μοντέλο Εύα Λάσκαρη.

Η Εύα Λάσκαρη η οποία παντρεύτηκε με τον Ντίνο Τσιώρη στη Μύκονο το 2012 και μετά από δύο χρόνια έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, τον Πάνο, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον άντρα της.

Η ηθοποιός μίλησε στις κάμερες για τον χωρισμός της, αλλά και για το αν θα σβήσει το τατουάζ που έχει με το όνομα του άντρα της.

«Μετά το παιδί προέκυψαν προβλήματα στο γάμο μας. Συμβαίνουν αυτά στα ζευγάρια, είναι συχνό φαινόμενο στα ζευγάρια. Είναι πολύ φρέσκο αυτό και επειδή έχουμε ένα παιδάκι δε θέλω να πω κάτι… είμαστε αγαπημένοι για το καλό του παιδιού μας, αν είναι να πούμε κάτι θα το πούμε μαζί.

Όχι το τατουάζ που έχω για τον Ντίνο δε θα το σβήσω μωρέ, είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Δε θέλαμε να το πούμε, αλλά μαθεύτηκε!»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις