Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ξεπερνάει ακόμα και τον Σουάρες ο Σαλάχ!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεπερνάει ακόμα και τον Σουάρες ο Σαλάχ!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Οι εμφανίσεις του, είναι λογικό να οδηγήσουν στη σύγκρισή του με τον Λουίς Σουάρες, όταν αυτός αγωνιζόταν στους «κόκκινους» του Μέρσεϊσάιντ. Μέσα σε μόλις τρεις αγωνιστικούς μήνες, ο Αιγύπτιος έχει σκοράρει 12 φορές, και θα προσπαθήσει να σπάσει […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Οι εμφανίσεις του, είναι λογικό να οδηγήσουν στη σύγκρισή του με τον Λουίς Σουάρες, όταν αυτός αγωνιζόταν στους «κόκκινους» του Μέρσεϊσάιντ.

Μέσα σε μόλις τρεις αγωνιστικούς μήνες, ο Αιγύπτιος έχει σκοράρει 12 φορές, και θα προσπαθήσει να σπάσει το ρεκόρ του Ουρουγουανού, ο οποίος είχε σκοράρει 31 τέρματα σε μια σεζόν, περισσότερα από κάθε άλλον στην ιστορία του συλλόγου.

Οι υπόλοιποι στη λίστα τα τελευταία χρόνια, έχουν μέχρι 14 γκολ, και θεωρείται βέβαιο πως ο Σαλάχ θα τους ξεπεράσει εύκολα.

Με λίγη έρευνα παραπάνω, καταλαβαίνει κανείς ότι τα στατιστικά του είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά.

Ο 25χρονος, στα πρώτα 17 παιχνίδια του με τη Λίβερπουλ, έχει περισσότερα γκολ, και από όσα είχε στους πρώτους του αγώνες ο Λουίς Σουάρεζ, αλλά και ο Φερνάντο Τόρρες.

Όλα αυτά, τη στιγμή που δεν αγωνίζεται ως σέντερ φορ, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους.

Συνολικά, έχει συμμετοχή σε 15 γκολ της ομάδας του, και πάλι περισσότερα από τα υπόλοιπα μεγάλα ονόματα.

Οι αριθμοί δεν ψεύδονται, και έτσι η Λίβερπουλ θα μπορεί να νιώθει τυχερή που βρήκε το νέο της «υπερόπλο» στην επίθεση, ύστερα από 4 χρόνια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις