Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τράπεζα ακύρωσε με ανακοίνωση τη συμμετοχή του Σπέισι σε συνέδριο
ΚΟΣΜΟΣ

Τράπεζα ακύρωσε με ανακοίνωση τη συμμετοχή του Σπέισι σε συνέδριο

Η ολλανδική τράπεζα ING ακύρωσε σήμερα τη συμμετοχή του αμερικανού ηθοποιού Κέβιν Σπέισι στο ετήσιο επιχειρηματικό συνέδριο που διοργανώνει στο Ρότερνταμ στις 29 Νοεμβρίου. Ο βραβευμένος με δύο ‘Οσκαρ ηθοποιός βρίσκεται στη δίνη ενός κύκλου αποκαλύψεων, μετά την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης που διατύπωσε ο 46χρονος ηθοποιός ‘Αντονι Ραπ. “Λόγω της αναστάτωσης που έχει προκληθεί […]

Η ολλανδική τράπεζα ING ακύρωσε σήμερα τη συμμετοχή του αμερικανού ηθοποιού Κέβιν Σπέισι στο ετήσιο επιχειρηματικό συνέδριο που διοργανώνει στο Ρότερνταμ στις 29 Νοεμβρίου.

Ο βραβευμένος με δύο ‘Οσκαρ ηθοποιός βρίσκεται στη δίνη ενός κύκλου αποκαλύψεων, μετά την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης που διατύπωσε ο 46χρονος ηθοποιός ‘Αντονι Ραπ.

“Λόγω της αναστάτωσης που έχει προκληθεί γύρω από τον Κέβιν Σπέισι σε σχέση με τις υποψίες σεξουαλικής παρενόχλησης και ανάρμοστης συμπεριφοράς, η ING αποφάσισε ότι πλέον δεν επιθυμεί να πραγματοποιηθεί η ομιλία του κατά τη διάρκεια του συνεδρίου”, αναφέρει η τράπεζα σε ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα του συνεδρίου που διοργανώνει με την εταιρία Tribe Company.

“Επίσης η παρουσία του θα εξέτρεπε την προσοχή από τον στόχο του BusinessBoost Live που είναι να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους επιχειρηματίες για τα μεγα-δεδομένα και να τους αφήσει να επιτύχουν στη συνέχιση των επιχειρηματικών τους φιλοδοξιών. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του Κέβιν Σπέισι να τερματιστεί η συνεργασία μαζί του”.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του συνεδρίου που απευθύνεται σε επιχειρηματίες, επαγγελματίες και φοιτητές, είναι ο “πάπας του τηλερίαλι” Ολλανδός Γιον ντε Μολ, ιδρυτής των εταιριών παραγωγής Endemol και Talpa και δημιουργός του Big Brother, όπως και ο Mo Gawdat, επικεφαλής της διεύθυνσης επιχειρηματικότητας της Google X, του τμήματος καινοτομίας του αμερικανικού κολοσσού.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις