Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καταδικάστηκαν οι νεαροί που έβγαζαν selfie με κρανίο στο νεκροταφείο
ΕΛΛΑΔΑ

Καταδικάστηκαν οι νεαροί που έβγαζαν selfie με κρανίο στο νεκροταφείο

Δεν είχε την αναμενόμενη κατάληξη η ιδέα τεσσάρων νεαρών από τη Λάρισα, οι οποίοι αποφάσισαν να επισκεφθούν νεκροταφείο της πόλης και να βγάλουν seflie με ανθρώπινο κρανίο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία», οι νεαροί, όπως προέκυψε, είχαν πάρει από το οστεοφυλάκιο του νεκροταφείου ένα ανθρώπινο κρανίο και με αυτό έβγαζαν εναλλάξ φωτογραφίες. Ωστόσο εντοπίστηκαν από αστυνομικούς […]

Δεν είχε την αναμενόμενη κατάληξη η ιδέα τεσσάρων νεαρών από τη Λάρισα, οι οποίοι αποφάσισαν να επισκεφθούν νεκροταφείο της πόλης και να βγάλουν seflie με ανθρώπινο κρανίο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία», οι νεαροί, όπως προέκυψε, είχαν πάρει από το οστεοφυλάκιο του νεκροταφείου ένα ανθρώπινο κρανίο και με αυτό έβγαζαν εναλλάξ φωτογραφίες.

Ωστόσο εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Τροχαίας και προσήχθησαν στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα.

Η υπόθεση κατέληξε στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας και οι νεαροί που κρίθηκαν ένοχοι για την πράξη της περιύβρισης νεκρού, χωρίς ελαφρυντικό και καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 5 μηνών με τριετή αναστολή.

«Ήταν μια τρέλα της στιγμής. Ήπιαμε και πήγαμε εκεί στα νεκροταφεία για να αποδείξουμε πως δεν φοβόμασταν» είπε ο ένας εκ των κατηγορουμένων για το περιστατικό.

Ο δικαστής, συντασσόμενος με την πρόταση της εισαγγελέως, δεν πείστηκε για το ότι οι πράξεις αποτελούσαν μια νεανική τρέλα, όπως ισχυρίστηκαν οι κατηγορούμενοι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις