Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πλήγμα στον ΠΑΟΚ με Μαουρίτσιο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πλήγμα στον ΠΑΟΚ με Μαουρίτσιο

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Μαουρίτσιο πέτυχε δύο όμορφα τέρματα με αντίπαλο τον Αστέρα, τα οποία έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του, ωστόσο η μέρα αυτή δεν έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ, αποχώρησε ως τραυματίας από το γήπεδο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν πως έχει υποστεί […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Μαουρίτσιο πέτυχε δύο όμορφα τέρματα με αντίπαλο τον Αστέρα, τα οποία έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του, ωστόσο η μέρα αυτή δεν έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ, αποχώρησε ως τραυματίας από το γήπεδο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν πως έχει υποστεί κάκωση στο αριστερό γόνατο από υπερέκταση.

Ο τραυματισμός αυτός, θα τον αφήσει εκτός σχεδίων του Ραζβάν Λουτσέσκου για περίπου 4-6 εβδομάδες, ενώ ξεκινάει άμεσα την αποθεραπεία του.

Έτσι, με βάση τη διακοπή των πρωταθλημάτων που θα υπάρξει στο πλαίσιο των πλέι-οφς για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο παίκτης του ΠΑΟΚ θα χάσει σίγουρα τέσσερις αναμετρήσεις, ίσως και μια πέμπτη.

Και αυτό διότι δεν θα αγωνιστεί στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ, και στα παιχνίδια με Ατρόμητο, με Πανιώνιο, και Αιγινιακό για το Κύπελλο, ενώ δεν είναι βέβαιο πως θα παίξει με την Ξάνθη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις