Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας οι κακοποιοί με το σίδερο: “Ό,τι πιο φριχτό μπορούσα να ζήσω” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας οι κακοποιοί με το σίδερο: “Ό,τι πιο φριχτό μπορούσα να ζήσω” (vid)

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής οδηγήθηκαν λίγο μετά τη 1:30 το μεσημέρι οι επτά αλλοδαποί που, μεταξύ άλλων, βασάνισαν με σίδερο μια 85χρονη στην Κυψέλη. Οι επτά συλληφθέντες μεταφέρθηκαν με βανάκι προκειμένου να αναγνωριστούν από την ηλικιωμένη αλλά και από άλλα θύματά τους. Πρώτος από το βαν της αστυνομίας κατέβηκε ο 34χρονος υπήκοος Καζακστάν ο οποίος […]

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής οδηγήθηκαν λίγο μετά τη 1:30 το μεσημέρι οι επτά αλλοδαποί που, μεταξύ άλλων, βασάνισαν με σίδερο μια 85χρονη στην Κυψέλη.

Οι επτά συλληφθέντες μεταφέρθηκαν με βανάκι προκειμένου να αναγνωριστούν από την ηλικιωμένη αλλά και από άλλα θύματά τους.

Πρώτος από το βαν της αστυνομίας κατέβηκε ο 34χρονος υπήκοος Καζακστάν ο οποίος φέρεται ως ο αρχηγός της σπείρας. Σημειώνεται ότι ο 34χρονος εκμεταλλευτόταν την αναπηρία του- καθώς του έχει κοπεί το αριστερό πόδι,  προκειμένου να περνάει απαρατήρητος.

Η άτυχη 85χρονη έτρεμε και έκλαιγε, την ώρα που αναγνώριζε τα αντικείμενά της.

Video: Protothema

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις