Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Πραγματική μάχη κακοποιών- αστυνομικών μέσα στην πολυκατοικία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματική μάχη κακοποιών- αστυνομικών μέσα στην πολυκατοικία

Του Πέτρου Καρσιώτη Πραγματική μάχη μεταξύ αστυνομικών και Γεωργιανών διαρρηκτών, μέσα σε πολυκατοικία του Γαλατσίου, είχε ως αποτέλεσμα ένας από τους κακοποιούς να ριχτεί από το μπαλκόνι και να τραυματισθεί, ενώ οι άλλοι τρεις συνεργοί του να πέσουν στα χέρια των αστυνομικών. Έγιναν αντιληπτοί από τους θορύβους Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, οι τέσσερις […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Πραγματική μάχη μεταξύ αστυνομικών και Γεωργιανών διαρρηκτών, μέσα σε πολυκατοικία του Γαλατσίου, είχε ως αποτέλεσμα ένας από τους κακοποιούς να ριχτεί από το μπαλκόνι και να τραυματισθεί, ενώ οι άλλοι τρεις συνεργοί του να πέσουν στα χέρια των αστυνομικών.

Έγιναν αντιληπτοί από τους θορύβους

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, οι τέσσερις Γεωργιανοί, που είχαν συστήσει συμμορία και διέπρατταν κλοπές σε διαμερίσματα, οι ένοικοι των οποίων απουσίαζαν, έγιναν αντιληπτοί από τους θορύβους που έκαναν μέσα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας του Γαλατσίου.

Κλήθηκε η Άμεση Δράση και οι αστυνομικοί, της ομάδας ΔΙΑΣ,  ανέβηκαν αμέσως με προτεταμένα τα όπλα στον όροφο απ όπου ακουγόταν ο θόρυβος που πρόδιδε παρουσία εισβολέων.

Ένας κακοποιός επιχείρησε να τους εμποδίσει

Κατά τα στοιχεία της Αστυνομίας, ο 42χρονος συλληφθείς, αντιλαμβανόμενος την παρουσία τους, επιχείρησε να τους παρεμποδίσει, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τον απαραίτητο χρόνο στους υπολοίπους να διαφύγουν.

Τραυματίστηκε αστυφύλακας από τα χτυπήματα

Κατά την προσπάθεια των αστυνομικών να τον ακινητοποιήσουν προέβαλε σθεναρή αντίσταση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός Αστυφύλακα.

Πάνω στη διαφυγή έπεσε στον ακάλυπτο και τραυματίστηκε

Οι υπόλοιποι δράστες αναρριχήθηκαν σε μπαλκόνι άλλου διαμερίσματος, απ’ όπου ο άλλος  42χρονος Γεωργιανός,  στην προσπάθειά του να διαφύγει, έπεσε στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας και τραυματίστηκε.

Οι τρείς δράστες συνελήφθησαν ενώ ο τέταρτος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Πρόκειται, όπως προαναφέρθηκε, για υπηκόους Γεωργίας, ηλικίας 22, 40, 42 και 42 ετών.

Είχαν συστήσει τη σπείρα το τελευταίο εξάμηνο

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες είχαν συστήσει το τελευταίο εξάμηνο συμμορία, με σκοπό την διάπραξη διαρρήξεων-κλοπών από οικίες, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, τιμαλφή και αντικείμενα αξίας.

Εξιχνιάστηκαν ως τώρα πέντε διαρρήξεις στο Γαλάτσι

Στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν πέντε  περιπτώσεις κλοπών από οικίες στο Γαλάτσι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις