Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Στα χέρια των Αρχών η επικίνδυνη σπείρα των ληστών με το σίδερο
ΕΛΛΑΔΑ

Στα χέρια των Αρχών η επικίνδυνη σπείρα των ληστών με το σίδερο

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση των ληστών με το σίδερο, που έκαψαν την 85χρονη στην Κυψέλη, σε μια «προσπάθεια» να μάθουν πού έχει κρυμμένα τα χρήματα της. Πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη συμμορία Γεωργιανών, που χρησιμοποιούσε τη μέθοδο της προσομείωσης πριν πραγματοποιήσει τα χτυπήματά της. Τα μέλη της δηλαδή, επισκέπτονταν δύο και τρεις φορές τον χώρο που […]

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση των ληστών με το σίδερο, που έκαψαν την 85χρονη στην Κυψέλη, σε μια «προσπάθεια» να μάθουν πού έχει κρυμμένα τα χρήματα της.

Πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη συμμορία Γεωργιανών, που χρησιμοποιούσε τη μέθοδο της προσομείωσης πριν πραγματοποιήσει τα χτυπήματά της. Τα μέλη της δηλαδή, επισκέπτονταν δύο και τρεις φορές τον χώρο που θα χτυπούσαν, έκαναν χρονομετρήσεις και «πρόβες» για τους ρόλους που είχαν αναλάβει.

Σύμφωνα με την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, τρεις από τους επτά αδίστακτους ληστές είχαν πρόσφατα αποφυλακισθεί χάρη στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.

Όσο για τους άλλους τέσσερις είχαν έρθει στην Ελλάδα από τη Γεωργία, όπου και εκεί είχαν εγκληματική δράση, προκειμένου να εκπαιδευτούν και να ξεκινήσουν την εγκληματική τους δράση και στην Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τη σπείρα τους τελευταίους 2,5 μήνες προκειμένου να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία και να «δέσουν» την υπόθεση.

Αν και οι επτά Γεωργιανοί έχουν συλληφθεί, οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί και σε ποιες άλλες υποθέσεις – πέραν της επίθεσης στην 85χρονη – έχουν εμπλακεί.

Στα σπίτια τους βρέθηκαν αρκετά κλοπιμαία, ενώ ένα από τα θύματα τους ήταν και ο προπονητής του Ατρόμητου, Ντάμιρ Κάναντι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις