Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νέες φρικτές καταγγελίες: “Μου έβγαλε το ταμπόν και με βίασε” (pics-vids)
LIFESTYLE

Νέες φρικτές καταγγελίες: “Μου έβγαλε το ταμπόν και με βίασε” (pics-vids)

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος ηθοποιών. Η ηθοποιός Νατάσια Μάλτε, περιέγραψε σε συνέντευξη τύπου πως ο Γουάινσταϊν της επιτέθηκε το 2008 στο δωμάτιό της μετά την τελετή απονομής των βραβείων BAFTA. Αν εκείνη δεν ανταποκρινόταν, δεν θα έβλεπε ξανά ρόλο, της έλεγε ο […]

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος ηθοποιών.

Η ηθοποιός Νατάσια Μάλτε, περιέγραψε σε συνέντευξη τύπου πως ο Γουάινσταϊν της επιτέθηκε το 2008 στο δωμάτιό της μετά την τελετή απονομής των βραβείων BAFTA.

Αν εκείνη δεν ανταποκρινόταν, δεν θα έβλεπε ξανά ρόλο, της έλεγε ο διάσημος παραγωγός.

Όπως είπε η Μάλτε η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως οι This Means War (2012), Elektra (2005) και Lake Placid (1999), όλα συνέβησαν σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Sanderson στο Λονδίνο πριν από εννέα χρόνια. Σύμφωνα με την ίδια στη συνέχεια της ζήτησε να συμμετέχει και σε ένα όργιο σε ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες, με την ίδια να του απαντά πως «δεν αξίζουν αυτό που ζητά ως αντάλλαγμα οι ρόλοι στις ταινίες του».
Στο πάρτι μετά την απονομή των BAFTA τον Φεβρουάριο του 2008, ο Γουάινσταϊν την είχε ρωτήσει σε ποιο ξενοδοχείο μένει και εκείνη του απάντησε, χωρίς να φαντάζεται τι θα ακολουθήσει.

Λίγες ώρες αργότερα και ενώ η 33χρονη σήμερα ηθοποιός κοιμόταν, ο Γουάινσταϊν της χτύπησε την πόρτα «και τα ρούχα του ήταν αναστατωμένα ενώ το πρόσωπό του φαινόταν κάπως σε βαθμό που να πιστεύω ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών».

Ο παραγωγός άρχισε να λέει στη Μάλτε για τεράστια αστέρια του Χόλιγουντ που έκαναν καριέρα επειδή κοιμήθηκαν μαζί του.

«Αν και αντιστάθηκα, δεν τα κατάφερα. Το σεξ που κάναμε δεν ήταν συναινετικό. Δεν χρησιμοποιήσε προφυλακτικό αλλά δεν εκσπερμάτισε μέσα μου. Μετά το σεξ στη συνέχεια αυνανίστηκε» περιέγραψε η ηθοποιός ό,τι συνέβη.

Αποκάλυψε, δε, ότι για να γλιτώσει προσποιήθηκε ότι ήταν νεκρή.

Η Mimi Haleyi επίσης κατηγορεί τον παραγωγό του Χόλιγουντ για βιασμό. Όλα έγιναν, όπως υποστηρίζει η Mimi Haleyi, το 2006 όταν επισκέφθηκε τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν στο λοφτ του στο Σόχο. «Δεν δεχόταν το όχι για απάντηση και με στρίμωξε σε ένα δωμάτιο που έμοιαζε με παιδικό. Είχε παιδικές ζωγραφιές στους τοίχους».

«Με στρίμωξε στο δωμάτιο. Με κράτησε κάτω στο κρεβάτι. Προσπάθησα να τον απομακρύνω και του ζητούσα να σταματήσει αλλά ήταν αδύνατο. Ήταν εξαιρετικά επίμονος και πιο δυνατός σωματικά». Σε εκείνο το σημείο της έβγαλε το ταμπόν ενώ η Mimi Haleyi είχε αρχίσει να κλαίει.

«Μου έκανε στοματικό έρωτα ενώ είχα περίοδο. Ήμουν τρομοκρατημένη. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν θα ήθελα να μου το κάνει κανείς αυτό ακόμα και αν ήταν σύντροφός μου», δήλωσε η Mimi Haleyi που συνοδευτόταν από τη δικηγόρο της Gloria Allred. Εκείνη την περίοδο ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν είχε χωρίσει από την πρώτη γυναίκα του και είχε σχέση με την Georgina Chapman που παντρεύτηκε αργότερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις