Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Άλλαξε κατάθεση ο πατέρας της 3χρονης που βρέθηκε νεκρή σε αγωγό
ΚΟΣΜΟΣ

Άλλαξε κατάθεση ο πατέρας της 3χρονης που βρέθηκε νεκρή σε αγωγό

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο της τρίχρονης που εντοπίστηκε εντοπίστηκε νεκρή σε αγωγό, μισό μίλι μακριά από το σπίτι της στο Τέξας. Αρχικά ο πατέρας Wesley Mathews είχε καταθέσει πως την έβγαλε από το σπίτι, ως τιμωρία που δεν έπινε το γάλα της και δεν τη βρήκε ποτέ. Τελικά άλλαξε την κατάθεσή […]

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο της τρίχρονης που εντοπίστηκε εντοπίστηκε νεκρή σε αγωγό, μισό μίλι μακριά από το σπίτι της στο Τέξας.

Αρχικά ο πατέρας Wesley Mathews είχε καταθέσει πως την έβγαλε από το σπίτι, ως τιμωρία που δεν έπινε το γάλα της και δεν τη βρήκε ποτέ.

Τελικά άλλαξε την κατάθεσή του και είπε πως η κόρη του πνίγηκε πίνοντας το γάλα της και αφού πίστευε ότι είχε πεθάνει, μετέφερε το σώμα της έξω.

Η Sherin γεννήθηκε στην Ινδία και υιοθετήθηκε από την οικογένεια πριν από δύο χρόνια, όπως μεταδίδει ο Independent.

Ο Mathews είπε ότι βοήθησε το κορίτσι να πιει το γάλα του και το παιδί άρχισε να πνίγεται. «Έβηχε και η αναπνοή της επιβραδύνθηκε», είπε ο πατέρας στην κατάθεσή του, σύμφωνα με το Reuters. Στη συνέχεια, παραδέχτηκε ότι έβγαλε το πτώμα του κοριτσιού έξω από το σπίτι.

«Σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε ότι η έρευνα ολοκληρώθηκε», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, προσθέτοντας ότι μπορεί να υπάρξουν πρόσθετες κατηγορίες και συλλήψεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις