Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Κάτι που δεν ξέρετε, για να είναι τα τζάμια σας αόρατα
PLUS

Κάτι που δεν ξέρετε, για να είναι τα τζάμια σας αόρατα

Φαντάζεστε καθαρά τζάμια χωρίς δαχτυλιές και θαμπά σημεία; Θα σας φαίνεται σίγουρα ένα κόλπο από όλα αυτά που πιθανόν να μην σας έχουν φέρει αποτέλεσμα, όμως δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φτιάξετε το σπιτικό υγρό σας για τα τζάμια. Κι αν αναρωτιέστε γιατί να μπείτε σε […]

Φαντάζεστε καθαρά τζάμια χωρίς δαχτυλιές και θαμπά σημεία;

Θα σας φαίνεται σίγουρα ένα κόλπο από όλα αυτά που πιθανόν να μην σας έχουν φέρει αποτέλεσμα, όμως δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φτιάξετε το σπιτικό υγρό σας για τα τζάμια. Κι αν αναρωτιέστε γιατί να μπείτε σε τόσο κόπο, σας έχουμε απάντηση: η σπιτική συνταγή που σας προτείνουμε είναι πανεύκολη αλλά κυρίως είναι απόλυτα φυσική, οικολογική και οικονομική!

Φυσικό καθαριστικό για τα τζάμια

Τι θα χρειαστείτε 2 φλ. νερό + 2 φλ. λευκό ξίδι + 3 κ.σ. χυμό λεμονιού + 3-4 σταγόνες αιθέριο έλαιο περγαμόντο (ή κάποιο της επιλογής σας) + ένα δοχείο για σπρέι (θα το βρείτε σε καταστήματα με είδη μαγειρικής)

Πώς θα το παρασκευάσετε

Σε ένα μπολ ανακατέψτε το ξίδι με το νερό και στη συνέχεια βάλτε το μείγμα στο δοχείο για σπρέι. Τέλος, προσθέστε το λεμόνι και το αιθέριο έλαιο κι ανακατέψτε καλά.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε

Πριν από κάθε χρήση, ανακινήστε το δοχείο καλά. Ψεκάστε την επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε και σκουπίστε καλά, χρησιμοποιώντας ένα καθαρό βαμβακερό πανί. Κι ένα tip για πιο… αστραφτερά αποτελέσματα: καθαρίστε τα τζάμια τις ώρες που δεν έχει έντονη ηλιοφάνεια. Ο ήλιος στεγνώνει το καθαριστικό των τζαμιών προτού προλάβετε να το σκουπίσετε.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις