Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συνήγορος του πατέρα της εφοριακού: Ο πατέρας δεν συσχετίζεται επ’ ουδενί με το έγκλημα
ΕΛΛΑΔΑ

Συνήγορος του πατέρα της εφοριακού: Ο πατέρας δεν συσχετίζεται επ’ ουδενί με το έγκλημα

«Ο πατέρας δεν συσχετίζεται επ’ ουδενί με το έγκλημα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του» επεσήμανε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος του Κώστας Ζέμπερη, πατέρα της 33χρονης εφοριακού που δολοφονήθηκε στο Β’ νεκροταφείο, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Real FM. Ο κ. Λύτρας σημείωσε ωστόσο ότι «δεν το θεωρώ σωστό από την πλευρά μου, σαν δικηγόρος, πριν τελειώσει η […]

«Ο πατέρας δεν συσχετίζεται επ’ ουδενί με το έγκλημα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του» επεσήμανε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος του Κώστας Ζέμπερη, πατέρα της 33χρονης εφοριακού που δολοφονήθηκε στο Β’ νεκροταφείο, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Real FM. Ο κ. Λύτρας σημείωσε ωστόσο ότι «δεν το θεωρώ σωστό από την πλευρά μου, σαν δικηγόρος, πριν τελειώσει η έρευνα της αστυνομίας να αρχίσω να κάνω σενάρια για το τι έχει συμβεί, για το ποιος είναι ο δολοφόνος».

Συγκεκριμένα, ο κ. Λύτρας ανέφερε ότι «το λέει πολύς κόσμος ξεκάθαρα, ότι τον θεωρεί δολοφόνο. Και εγώ τον ρώτησα για να μπορέσω να διασταυρώσω κάποια πράγματα. Θα σας πω κατ’ αρχήν τι μου είπε. Ο πατέρας δεν συσχετίζεται επ’ ουδενί με το έγκλημα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του. Εγώ τώρα, θα μπορούσα να σας πω πολύ εύκολα και εγώ αυτή τη στιγμή ότι δεν έχει καμία σχέση – που εγώ, αυτό πιστεύω. Αλλά δεν το θεωρώ σωστό από την πλευρά μου, ως δικηγόρος, πριν τελειώσει η έρευνα της Αστυνομίας να αρχίσω να κάνω σενάρια για το τι έχει συμβεί και το ποιος μπορεί να είναι ο δολοφόνος».

Σχετικά με το γεγονός ότι ο Κώστας Ζέμπερης δεν είπε από την πρώτη στιγμή ότι βρισκόταν έξω από το νεκροταφείο το απόγευμα της δολοφονίας της κόρης του, ο κ. Λύτρας απάντησε: «Στην αστυνομία το είπε, το ήξεραν κι άλλοι ότι είχε περάσει από εκεί. Το ότι του διέφυγε να το πει στους δημοσιογράφους δεν το θεωρώ και τόσο τραγικό για να γίνει θέμα». Ο δικηγόρος σημείωσε επίσης ότι χθες με δική του εντολή ο πατέρας της 32χρονης έφυγε από την πίσω πόρτα μετά την κατάθεση του στην αστυνομία. Τόνισε επίσης ότι ο πελάτης του δεν έχει κληθεί να ξανακαταθέσει.

Στο ερώτημα για την σύμπτωση ως προς το γεγονός ότι ο πατέρας της 32χρονης πέρασε από το σημείο όπου δολοφονήθηκε η κόρη του την ίδια περίπου ώρα, ο κ. Λύτρας παραδέχθηκε: «Είναι μια πάρα πολύ παράξενη σύμπτωση. Αλλά αν αποδειχθεί ότι πέρασε μετά από 1,5 – δύο ώρες και αυτό προκύπτει από την έρευνα της αστυνομίας και αυτό το γεγονός δεν συσχετίζεται με τίποτα, τι θα μου πείτε;».

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις