Αθήνα

°C

Παρασκευή

18

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς θα καλύψετε πανεύκολα τις τρύπες στον τοίχο σας
PLUS

Πώς θα καλύψετε πανεύκολα τις τρύπες στον τοίχο σας

Βάζετε τα έργα τέχνης στον τοίχο σας, αλλά μετά θέλετε να τους αλλάξετε θέση. Μπορεί να τα μετακινείτε σε άλλο σημείο, ωστόσο έχει μείνει μια μικρή τρύπα στον τοίχο που “καρφώνει” ότι τα έργα σας ήταν εκεί. Οι τρύπες από καρφιά είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο και ο κλασσικός τρόπος για να απαλλαχθείτε από αυτές, είναι […]

Βάζετε τα έργα τέχνης στον τοίχο σας, αλλά μετά θέλετε να τους αλλάξετε θέση. Μπορεί να τα μετακινείτε σε άλλο σημείο, ωστόσο έχει μείνει μια μικρή τρύπα στον τοίχο που “καρφώνει” ότι τα έργα σας ήταν εκεί.

Οι τρύπες από καρφιά είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο και ο κλασσικός τρόπος για να απαλλαχθείτε από αυτές, είναι να τις στοκάρετε και να βάψετε τον τοίχο από πάνω.

Βέβαια αυτό δεν είναι και τόσο απλό όσο ακούγεται, καθώς το νέο χρώμα είναι πολύ πιθανό να διαφοροποιείται χρωματικά από το παλιό και το αποτέλεσμα να μην είναι ικανοποιητικό.

Εμείς σας έχουμε μια πολύ απλή λύση για να κλείσετε τις τρύπες από καρφιά στον τοίχο σας μια και καλή: χρησιμοποιήστε σαπούνι!

Το σαπούνι, εκτός από καθαριστικό, λειτουργεί και ως μια σκληρή πάστα που μπορεί να «στοκάρει» τον τοίχο σας. Πάρτε, λοιπόν, μια μπάρα σαπουνιού και τρίψτε το με κυκλικές κινήσεις στην τρύπα μέχρι να εξαφανιστεί.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε ένα σαπούνι στο χρώμα του τοίχου σας και… τελειώσατε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις