Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έγκλημα στα Πατήσια: Το μνήμα αυτού του άντρα επισκεπτόταν η άτυχη Δώρα
ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στα Πατήσια: Το μνήμα αυτού του άντρα επισκεπτόταν η άτυχη Δώρα

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η υπόθεση της δολοφονίας μιας 32χρονης υπαλλήλου του ΣΔΟΕ, στο Β’ νεκροταφείο Αθηνών. Το θύμα επισκεπτόταν συχνά το νεκροταφείο για να αφήσει λίγα λουλούδια στο μνήμα του 33χρονου Γιάννη Καυκιά, ο οποίος έχασε τη ζωή του τον περασμένο Μάιο, σε εργατικό δυστύχημα στην Πάτρα. Ο 33χρονος εργάτης ιδιωτικής εταιρίας, καταπλακώθηκε από τόνους […]

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η υπόθεση της δολοφονίας μιας 32χρονης υπαλλήλου του ΣΔΟΕ, στο Β’ νεκροταφείο Αθηνών.

Το θύμα επισκεπτόταν συχνά το νεκροταφείο για να αφήσει λίγα λουλούδια στο μνήμα του 33χρονου Γιάννη Καυκιά, ο οποίος έχασε τη ζωή του τον περασμένο Μάιο, σε εργατικό δυστύχημα στην Πάτρα.

Ο 33χρονος εργάτης ιδιωτικής εταιρίας, καταπλακώθηκε από τόνους σίδερου κατά τη κατά την διάρκεια εργασιών κατασκευής του νέου σιδηροδρόμου Ροδοδάφνη -Ψαθόπυργος.

Ο άτυχος Γιάννης Καυκιάς καταγόταν από την Παλαιοκάτουνα Άρτας, όμως η οικογένειά του ζει εδώ και χρόνια στην Αθήνα, ενώ είχε έναν ακόμα μικρότερο σε ηλικία αδελφό.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ιερέας του ναού του κοιμητηρίου, ο πατέρας Θεόδωρος, η άτυχη Δώρα φαίνεται να μην μπορούσε να αποδεχτεί την απώλειά του, καθώς τον πρώτο καιρό η ίδια του είχε εκμυστηρευτεί πως αισθανόταν πολύ άσχημα και εκείνος την είχε συμβουλεύσει να επισκεφτεί κάποιον γιατρό, πράγμα που είχε κάνει.
 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις