Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Δράστες της ένοπλης αρπαγής του περιπολικού οι ληστές του Π. Φαλήρου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δράστες της ένοπλης αρπαγής του περιπολικού οι ληστές του Π. Φαλήρου

Του Πέτρου Καρσιώτη Δράστες και της ένοπλης αρπαγής του υπηρεσιακού αυτοκινήτου κεντρικής υπηρεσίας της Ασφάλειας, στο Παλαιό Φάληρο, είναι σύμφωνα με την Αστυνομία οι τρεις πιστολέρο, που πυροβόλησαν οκτώ φορές κατά ριπάς μέσα σε μίνι μάρκετ του Παλαιού Φαλήρου! Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες της Alphafreepress, αναφέρουν ότι με τη σύλληψη και των άλλων δύο συνεργών του 24χρονου, […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Δράστες και της ένοπλης αρπαγής του υπηρεσιακού αυτοκινήτου κεντρικής υπηρεσίας της Ασφάλειας, στο Παλαιό Φάληρο, είναι σύμφωνα με την Αστυνομία οι τρεις πιστολέρο, που πυροβόλησαν οκτώ φορές κατά ριπάς μέσα σε μίνι μάρκετ του Παλαιού Φαλήρου!

Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες της Alphafreepress, αναφέρουν ότι με τη σύλληψη και των άλλων δύο συνεργών του 24χρονου, ο οποίος συνελήφθη μετά από συμπλοκή μέσα στο κατάστημα της οδού Ζησιμοπούλου πριν λίγες ημέρες,  η Ασφάλεια ξετυλίγει την δράση τους.

Ένοπλες ληστείες σε οικονομικούς στόχους της Νέας Σμύρνης

Σε βάρος τους έχει σχηματισθεί δικογραφία για αρκετές ένοπλες ληστείες στην Νέα Σμύρνη αλλά και για την αρπαγή-θρίλερ του αστυνομικού αυτοκινήτου στις 29 Σεπτεμβρίου, στο Παλαιό Φάληρο.

Είχαν ακινητοποιήσει και αστυνομικό της Ασφάλειας με καλάσνικοφ και πιστόλι για να αρπάξουν το υπηρεσιακό όχημα

Εκείνη τη νύχτα, αστυνομικός του Τμήματος Δίωξης Αρχαιοκαπηλίας κατήγγειλε ότι όση ώρα περίμενε συναδέλφους του μέσα στο υπηρεσιακό  όχημα, εμφανίστηκαν δύο κουκουλοφόροι και με την απειλή καλάσνικοφ και πιστολιού, τον ανάγκασαν να σηκώσει ψηλά τα χέρια, να κατέβει από το αυτοκίνητο και να παραδώσει το κινητό του.

Το εγκατέλειψαν στη Νέα Σμύρνη

Διέφυγαν τότε με το αυτοκίνητο της Ασφάλειας το οποίο όταν συνειδητοποίησαν ότι είχε ασύρματο εγκατέλειψαν σε δρόμο της Νέας Σμύρνη, όπου και ανευρέθη.

Οι ίδιοι κατηγορούνται ότι πριν τη ληστρική επιδρομή στο μίνι μάρκετ της Ζησιμοπούλου είχαν απειλήσει με το καλάσνικοφ ζευγάρι που πάρκαρε το αυτοκίνητό του, το είχαν αρπάξει και με αυτό είχαν πάει στο μίνι μάρκετ.

Κατά τα άλλα  η Αστυνομία εξιχνίασε ληστείες σε σούπερ μάρκετ και πρακτορεία ΟΠΑΠ, με λεία αρκετών χιλιάδων ευρώ  στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Ένας από τους τρεις δράστες ήταν δραπέτης φυλακών

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο  από τους τρεις δράστες- ένας ήταν δραπέτης των φυλακών Χανίων-μπήκαν στο μίνι μάρκετ  και ζήτησαν τις εισπράξεις.

Όταν ο ιδιοκτήτης και ο υπάλληλος του καταστήματος αντέδρασαν οι δράστες πυροβόλησαν για εκφοβισμό στον αέρα.

Τελικά συνελήφθη επί τόπου ο ένας και στη συνέχεια οι άλλοι δύο, που μετείχαν στην ομάδα των ληστών.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις