Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Για να μην αναρωτιέστε πού πάει η βαλίτσα
PLUS

Για να μην αναρωτιέστε πού πάει η βαλίτσα

  Θα έχετε παρατηρήσει πως οι βαλίτσες, όπως τις ξέραμε πριν κάποια χρόνια, έχουν αλλάξει. Πλέον ο περισσότερος κόσμος βολεύεται με πλαστικές, σκληρές βαλίτσες ή απλά σακβουαγιάζ. Οι παλιές βαλίτσες ήταν αρκετά βαριές. Σίγουρα θα έχετε κρατήσει κάποιες από αυτές στην αποθήκη. Ήρθε η ώρα να τις βγάλετε, να τις ξεσκονίσετε και να τις αξιοποιήσετε […]

 

Θα έχετε παρατηρήσει πως οι βαλίτσες, όπως τις ξέραμε πριν κάποια χρόνια, έχουν αλλάξει. Πλέον ο περισσότερος κόσμος βολεύεται με πλαστικές, σκληρές βαλίτσες ή απλά σακβουαγιάζ.

Οι παλιές βαλίτσες ήταν αρκετά βαριές. Σίγουρα θα έχετε κρατήσει κάποιες από αυτές στην αποθήκη. Ήρθε η ώρα να τις βγάλετε, να τις ξεσκονίσετε και να τις αξιοποιήσετε κατάλληλα. Φυσικά, δεν θα τις χρησιμοποιήσετε πλέον σε ταξίδια, αλλά μέσα στο σπίτι σας ως το πιο τέλειο vintage τραπεζάκι.

 

Τι θα χρειαστείτε

Για να μετατρέψετε τη βαλίτσα σας σε τραπεζάκι θα χρειαστείτε 4 πόδια της επιλογής σας, μια ξύλινη πλακέτα, βίδες, 4 μεταλλικές βάσεις για να μπουν τα πόδια και ένα καλό κατσαβίδι.

 

Βήμα 1ο: Ξεκινήστε βάζοντας στο εσωτερικό της βαλίτσας σας την ξύλινη πλακέτα. Μπορεί να χρειαστεί να την προσαρμόσετε στα μέτρα της βαλίτσας.

Βήμα 2ο: Τοποθετήστε τη μια μεταλλική βάση και βάλτε πάνω το ένα πόδι. Στη συνέχεια βιδώστε καλά και τις 4 βίδες γύρω γύρω από τη μεταλλική βάση.

Βήμα 3ο: Επαναλάβετε το ίδιο και για τα υπόλοιπα πόδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις