Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Συγκλονιστικός Σωκράτης: Στέρησε τη νίκη από τον ΑΠΟΕΛ αλλά δεν το “χάρηκε” (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συγκλονιστικός Σωκράτης: Στέρησε τη νίκη από τον ΑΠΟΕΛ αλλά δεν το “χάρηκε” (vid)

Ο ΑΠΟΕΛ έφερε ισόπαλο 1-1 με τη Ντόρτμουντ, παρά τις απώλειες των Ντε Καμάργκο και Βάτερμαν. Ο Ποτέ έκανε το 1-0 στο 62′, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ισοφάρισε για τη Ντόρτμουντ. Σε ένα ματς με πολλές συγκινήσεις, ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να μείνει όρθιος, παρά τις απώλειες των Ντε Καμάργκο και Βάτερμαν, να έρθει ισόπαλος 1-1 με […]

Ο ΑΠΟΕΛ έφερε ισόπαλο 1-1 με τη Ντόρτμουντ, παρά τις απώλειες των Ντε Καμάργκο και Βάτερμαν.

Ο Ποτέ έκανε το 1-0 στο 62′, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ισοφάρισε για τη Ντόρτμουντ.

Σε ένα ματς με πολλές συγκινήσεις, ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να μείνει όρθιος, παρά τις απώλειες των Ντε Καμάργκο και Βάτερμαν, να έρθει ισόπαλος 1-1 με την Ντόρτμουντ και να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της 3ης θέσης στον όμιλο του τσάμπιονς λιγκ.

Ο Παπασταθόπουλος πέντε λεπτά μετά το γκολ του Ποτέ, δεν πανηγύρισε το τέρμα που σημείωσε, επιβεβαιώνοντας το ήθος του.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ισοφάρισε στο 67’ για τους Βεστφαλούς, ωστόσο δεν θέλησε να το χαρεί, από σεβασμό στον κυπριακό σύλλογο και το ελληνικό έθνος.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Σωκράτης είπε: «Δεν πανηγύρισα το γκολ μου μόνο και μόνο από σεβασμό».

Για το άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα του τόνισε: «Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε, τώρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Θα παλέψουμε να δούμε να μπορούμε να φτάσουμε στη 2η θέση».

Για την εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ είπε: «Το ΑΠΟΕΛ έχει μια πολύ καλή ομάδα. Μάλλον πολλοί την έχουν υποτιμήσει αλλά βλέπουμε ότι σε αυτό το επίπεδο όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές.

Συγχαρητήρια στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ, συγχαρητήρια στην ομάδα. Πολύ καλή εμφάνιση. Εμείς είχαμε τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε επιθετικά αυτά που βγάζουμε συνέχεια και δεχθήκαμε ένα φτηνό γκολ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις