Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σοκαριστικό βίντεο – Νεκρός Ινδονήσιος τερματοφύλακας ύστερα από σύγκρουση με συμπαίκτη του! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σοκαριστικό βίντεο – Νεκρός Ινδονήσιος τερματοφύλακας ύστερα από σύγκρουση με συμπαίκτη του! (vid)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο 38χρονος “θρύλος” του ινδονησιακού ποδοσφαίρου, Τσοϊρούλ Χούντα, πέθανε κάνοντας αυτό που αγαπούσε, παίζοντας ποδόσφαιρο. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Περσέλα Λαμονγκάν και την Σέμεν Παντάνγκ, ο Χούντα πως αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας, συγκρούστηκε με τον συμπαίκτη του στην προσπάθεια να αποφύγουν το γκολ. Στη συνέχεια, έπεσε στο χορτάρι σφαδάζοντας […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο 38χρονος “θρύλος” του ινδονησιακού ποδοσφαίρου, Τσοϊρούλ Χούντα, πέθανε κάνοντας αυτό που αγαπούσε, παίζοντας ποδόσφαιρο.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Περσέλα Λαμονγκάν και την Σέμεν Παντάνγκ, ο Χούντα πως αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας, συγκρούστηκε με τον συμπαίκτη του στην προσπάθεια να αποφύγουν το γκολ.

Στη συνέχεια, έπεσε στο χορτάρι σφαδάζοντας από τους πόνους, ενώ αμέσως το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο κοντινότερο νοσοκομείο, χωρίς, όμως, να καταφέρουν να τον σώσουν.

https://www.youtube.com/watch?v=-z7Nznr-YtU

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις