Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καβγάδιζε με τον συγχωριανό του και τον πυροβόλησε
ΕΛΛΑΔΑ

Καβγάδιζε με τον συγχωριανό του και τον πυροβόλησε

Στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου νοσηλεύεται ένας 63χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε, όταν τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα ηλικιωμένος συγχωριανός του. Το θύμα, έχει πολλές και έντονες διαφωνίες με κατοίκους του Ορμενίου και πολλές φορές έχει απασχολήσει και την αστυνομία, ενώ… ανταλλάζει καταγγελίες με τους υπόλοιπους. Το σημερινό περιστατικό που συνέβη λίγο μετά τις 15:00. Ο τραυματίας θα […]

Στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου νοσηλεύεται ένας 63χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε, όταν τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα ηλικιωμένος συγχωριανός του.

Το θύμα, έχει πολλές και έντονες διαφωνίες με κατοίκους του Ορμενίου και πολλές φορές έχει απασχολήσει και την αστυνομία, ενώ… ανταλλάζει καταγγελίες με τους υπόλοιπους.

Το σημερινό περιστατικό που συνέβη λίγο μετά τις 15:00.

Ο τραυματίας θα πάρει πολύ σύντομα εξιτήριο από το νοσοκομείο Διδυμοτείχου, με τους γιατρούς να έχουν κάνει ότι περνούσε από το χέρι τους για να περιποιηθούν τα τραύματά του.

Στο σώμα του έχει περίπου 20 σκάγια, τα οποία αν δεν αποβληθούν από το ίδιο του το σώμα, δεν αναμένεται να του δημιουργήσουν προβλήματα, εκτός αν περνάει από ανιχνευτές μετάλλων, όπου και πιθανώς θα ανιχνεύονται.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις