Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΑΕΚ: Δύσκολη έξοδος στην Ξάνθη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ: Δύσκολη έξοδος στην Ξάνθη

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Το αήττητο σερί 10 αγώνων της ΑΕΚ, διεκόπη με απροσδόκητο τρόπο, από την ήττα στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Ο «δικέφαλος», αντιμετωπίζει σήμερα στις 20:30 την Ξάνθη στα Πηγάδια, για την 7η αγωνιστική της Superleague. Μοναδικός στόχος η νίκη, ώστε να σηκώσει κεφάλι και να δείξει πως η προηγούμενη ήττα, […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Το αήττητο σερί 10 αγώνων της ΑΕΚ, διεκόπη με απροσδόκητο τρόπο, από την ήττα στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης.

Ο «δικέφαλος», αντιμετωπίζει σήμερα στις 20:30 την Ξάνθη στα Πηγάδια, για την 7η αγωνιστική της Superleague.

Μοναδικός στόχος η νίκη, ώστε να σηκώσει κεφάλι και να δείξει πως η προηγούμενη ήττα, ήταν απλά μια κακή βραδιά.

Η «Ένωση» εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Ξάνθης είναι 7η με 9 βαθμούς, αήττητη μάλιστα στο γήπεδό της.

Ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε εκτός αποστολής για λόγους τακτικής τόσο τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, όσο και τον Άρνορ Τρίστασον και τον Γιώργο Γιαννούτσο.

Ειδικά για τον Σουηδό μέσο, η απόφαση του Ισπανού τεχνικού έχει να κάνει με δυσαρέσκεια για την αγωνιστική εικόνα του παίκτη, στο ματς με τον Αστέρα.

Επίσης, στη διάθεση του Χιμένεθ δεν είναι ούτε και οι τραυματίες Τσόσιτς (είναι και τιμωρημένος), Τσιγκρίνσκι, αλλά και οι ανέτοιμοι Γιακουμάκης, Κονέ.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Καμαρά ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και κατέστη ανέφικτο να μπει στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του ο Σέρβος τεχνικός σε σχέση με το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα έχουν μια ακόμη διαφορά, ότι ο Χατζητερζόγλου έμεινε εκτός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις