Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Έφοδος της αστυνομίας σε βίλα του Αλ-Κελαϊφί στη Σαρδηνία!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έφοδος της αστυνομίας σε βίλα του Αλ-Κελαϊφί στη Σαρδηνία!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Έφοδο σε βίλα που διατηρεί στη Σαρδηνία ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφι, πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, πραγματοποίησε η ιταλική αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών για διαφθορά στο ποδόσφαιρο, στην οποία εμπλέκεται, όπως και ο πρώην γενικός γραμματέας της FIFA, Ζερόμ Βαλκ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των ιταλικών αρχών, η βίλα στο […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Έφοδο σε βίλα που διατηρεί στη Σαρδηνία ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφι, πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, πραγματοποίησε η ιταλική αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών για διαφθορά στο ποδόσφαιρο, στην οποία εμπλέκεται, όπως και ο πρώην γενικός γραμματέας της FIFA, Ζερόμ Βαλκ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των ιταλικών αρχών, η βίλα στο Πόρτο Τσέρβο, η οποία τυπικά ανήκε σε εταιρεία ακινήτων με έδρα το εξωτερικό, είχε χρησιμοποιηθεί από τον Αλ Κελαϊφί και τον Βαλκ στην υπό διερεύνηση υπόθεση, που αφορά την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου, από το 2018 έως το 2030, σε διάφορες χώρες.

Η ίδια ανακοίνωση, αναφέρει πως η αστυνομία ανέκρινε αρκετά άτομα που έχουν διαφόρων ειδών σχέσεις με το ακίνητο, ενώ κατέσχεσε έγγραφα και υλικό από ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις