Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Καβάνι για Νεϊμάρ: «Είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καβάνι για Νεϊμάρ: «Είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Πολλά έχουν ακουστεί για τις σχέσεις των ποδοσφαιριστών της Παρί Σεν Ζερμέν, Καβάνι και Νεϊμάρ. Οι δυο τους, είχαν διαφωνίες εντός αγωνιστικού χώρου για την εκτέλεση των στημένων φάσεων, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο πρόεδρος της ομάδος, προσπάθησε ακόμα και να…”δωροδοκήσει” τον Ουρουγουανό προκειμένου να κάνει πίσω. Οι […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Πολλά έχουν ακουστεί για τις σχέσεις των ποδοσφαιριστών της Παρί Σεν Ζερμέν, Καβάνι και Νεϊμάρ.

Οι δυο τους, είχαν διαφωνίες εντός αγωνιστικού χώρου για την εκτέλεση των στημένων φάσεων, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο πρόεδρος της ομάδος, προσπάθησε ακόμα και να…”δωροδοκήσει” τον Ουρουγουανό προκειμένου να κάνει πίσω.

Οι δηλώσεις του Έντινσον Καβάνι, δείχνουν πως προσπαθούν να βελτιωθεί η κατάσταση για το καλό της ομάδος.

Μάλιστα, τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

Τόνισε, ωστόσο, πως δεν μπορείς να είσαι φίλος με όλους σε μια ομάδα.

«Το να αγωνίζεσαι στο πλευρό σπουδαίων παικτών είναι πάντα ευχάριστο. Ωστόσο, είναι αλήθεια πως σ’ αυτό το άθλημα δεν μπορείς να είσαι φίλος με όλους. Οφείλεις να σέβεσαι τους συμπαίκτες σου κι αυτή είναι η βάση προκειμένου να καταλάβεις αν μπορείς να γίνεις ή όχι φίλος με κάποιον», υποστήριξε αρχικά.

Για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια: «Του μίλησα και του είπα τι σκεφτόμουν. Όμως, αυτές οι συζητήσεις μένουν στα αποδυτήρια. Δεν πρόκειται να πω τίποτα. Όποιος γνωρίζει ποδόσφαιρο μπορεί να καταλάβει ποιος ήταν οι σκέψεις μου. Σε μία ομάδα πρέπει το σύνολο να επιτύχει τους στόχους. Το ατομικό στοιχείο έρχεται σε δεύτερη μοίρα».

Για την ποιότητα του Νεϊμάρ: «Θεωρώ πως είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και ελπίζω να κερδίσει τη ‘Χρυσή Μπάλα’ κάποια στιγμή. Αυτό θα σημαίνει πως η Παρί θα έχει κερδίσει πολλά τρόπαια και πολλούς τίτλους. Άλλωστε, μόνο αυτό με ενδιαφέρει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις