Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σαμπάολι για Βιδάλ: «Του αρέσει να πίνει και δεν έχει κανέναν αυτοέλεγχο»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σαμπάολι για Βιδάλ: «Του αρέσει να πίνει και δεν έχει κανέναν αυτοέλεγχο»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η Χιλή, παρά το γεγονός πως είχε κατακτήσει το Copa America για δεύτερη διαδοχική φορά, δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Η αποτυχία αυτή, “ανάγκασε” τον Σαμπάολι, ομοσπονδιακό τεχνικό της Χιλής, να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου ώστε να εξηγήσει τα αίτια της κακής πορείας. Οι […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η Χιλή, παρά το γεγονός πως είχε κατακτήσει το Copa America για δεύτερη διαδοχική φορά, δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Η αποτυχία αυτή, “ανάγκασε” τον Σαμπάολι, ομοσπονδιακό τεχνικό της Χιλής, να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου ώστε να εξηγήσει τα αίτια της κακής πορείας.

Οι δηλώσεις που προκάλεσαν τη μεγαλύτερη αναστάτωση και συζήτηση, αφορούσαν τον μέσο της Μπάγερν, Αρτούρο Βιδάλ, και πιο συγκεκριμένα, το πάθος του για το ποτό.

«Χρειάζεται βοήθεια από ειδικό ιατρό. Του αρέσει να πίνει και δεν έχει κανέναν αυτοέλεγχο. Μία φορά επιστρέφαμε με το αεροπλάνο απ’ τη Λίμα και με ρώτησε αν μπορούσε να πιει μία μπυρα. Του είπα «όχι», όμως μαζί με άλλα άτομα κατανάλωσαν ένα μπουκάλι ουίσκι. Γνώριζα πως ήταν ένοχος, αλλά αποφάσισα να μην αντιδράσω», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις