Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Από σήμερα η Cortana στο Skype
PLUS

Από σήμερα η Cortana στο Skype

H ψηφιακή βοηθός της Microsoft Cortana είναι τώρα διαθέσιμη και στο Skype, σύμφωνα με την σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας. Η Cοrtana μπορεί να συνομιλεί είτε με εσάς, είτε να προσκαλείτε σε συνομιλίες για να διαχειριστεί διάφορες εργασίες, όπως προγραμματισμό εκδηλώσεων, εύρεση κοντινών εστιατορίων ή ανταλλαγή απόψεων ταινιών από το IMDB. Η Cortana για το Skype […]

cortana

H ψηφιακή βοηθός της Microsoft Cortana είναι τώρα διαθέσιμη και στο Skype, σύμφωνα με την σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας. Η Cοrtana μπορεί να συνομιλεί είτε με εσάς, είτε να προσκαλείτε σε συνομιλίες για να διαχειριστεί διάφορες εργασίες, όπως προγραμματισμό εκδηλώσεων, εύρεση κοντινών εστιατορίων ή ανταλλαγή απόψεων ταινιών από το IMDB. Η Cortana για το Skype θα αρχίσει να κυκλοφορεί από σήμερα στους χρήστες με iOS και Android στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση στο blog της εταιρείας. Ανακοίνωση για τη χρήση του νέο χαρακτηριστικού από άλλες χώρες δεν έχει υπάρξει ακόμη.

Η Cortana θα εμφανίζεται σαν μια επαφή σε κάθε λίστα επαφών των χρηστών του Skype. Εκτός από να κάνει κρατήσεις εστιατορίων, θα μπορεί να εξυπηρετήσει με προτεινόμενες απαντήσεις όπως το “είμαι καλά” όταν κάποιος ρωτά “Πώς είσαι;” ή με την “Δημιουργία υπενθύμισης” όταν σχεδιάζεις κάτι με τους φίλους σου. Οι υπενθυμίσεις θα αποστέλλονται στη συνέχεια και σε άλλες συσκευές που έχετε επιτρέψει να χρησιμοποιούν την ψηφιακή βοηθό Cortana. Σημειώνεται ότι η Cοrtana στο Skype δεν θα λειτουργεί σε κλήσεις φωνής ή βίντεο-κλήσεις.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις