Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο προπονητής της Σκωτίας τα… “έριξε” στο ύψος των παικτών του!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο προπονητής της Σκωτίας τα… “έριξε” στο ύψος των παικτών του!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η Σκωτία δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της Σλοβενίας, κι έτσι έχασε μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στα μπαράζ του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας. Η ισοπαλία με 2-2 των δύο ομάδων, αποτελεί δώρο για την εθνική μας ομάδα, καθώς αν κερδίσει το Γιβραλτάρ, τότε περνάει στους 8 καλύτερους δεύτερους. Κατά […]

strachan2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η Σκωτία δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της Σλοβενίας, κι έτσι έχασε μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στα μπαράζ του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας.

Η ισοπαλία με 2-2 των δύο ομάδων, αποτελεί δώρο για την εθνική μας ομάδα, καθώς αν κερδίσει το Γιβραλτάρ, τότε περνάει στους 8 καλύτερους δεύτερους.

Κατά καιρούς, έχουμε ακούσει προπονητές να βρίσκουν διάφορες δικαιολογίες, όπως επιλογή λάθος συστήματος,  περίεργος καιρός, κακός αγωνιστικός χώρος κλπ.

Ο Σκωτσέζος προπονητής, όμως, Γκόρντον Στραχάν, το πήγε σε άλλο επίπεδο.

Ο 60χρονος, εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα του δεν πήρε την νίκη επειδή οι παίκτες του είναι κοντοί, βασίζοντάς το στο γεγονός ότι δέχτηκαν δύο γκολ από στημένες φάσεις.

«Είναι πρόβλημα του…σκωτσέζικου DNA το θέμα της σωματικής διάπλασης και του ύψους. Έπρεπε ν’ αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ήταν δυνατή και με ύψος στα στημένα και αυτό που έχουμε να κάνουμε για να βελτιωθούμε, είναι ίσως να… ζευγαρώσουμε ψηλούς άνδρες με ψηλές γυναίκες για το μέλλον.

Θα έπρεπε να έχουμε περισσότερο πάθος στις μονομαχίες στο γήπεδο και να μπορούμε να πηδάμε ψηλότερα από τους αντιπάλους μας για να διώχνουμε τις επικίνδυνες φάσεις…», ανέφερε ο Στραχάν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις