Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς- Πολλοί τραυματίες (vids)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς- Πολλοί τραυματίες (vids)

Συναγερμός έχει σημάνει στις διωκτικές αρχές του Λονδίνου, καθώς, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς έξω από το διάσημο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της πόλης. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλούς τραυματίες, ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός ανέβασε το αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο και έπεσε πάνω σε πεζούς που βρίσκονταν έξω […]

london_2

Συναγερμός έχει σημάνει στις διωκτικές αρχές του Λονδίνου, καθώς, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς έξω από το διάσημο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της πόλης.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλούς τραυματίες, ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός ανέβασε το αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο και έπεσε πάνω σε πεζούς που βρίσκονταν έξω από το κτίριο.

london_1_0

Η μητροπολιτική αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχει προχωρήσει στη σύλληψη ενός μαύρου άνδρα, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό ή τον αριθμό των τραυματιών.

Στο Διαδίκτυο κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του, την ώρα της σύλληψης. Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς, έχει αίματα στο πρόσωπο, ενώ φαίνεται να είχε πάνω του τουλάχιστον δύο κινητά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις